Odsávanie soplikov

12. dec 2024

Ahojte prosim Vas mala je chora a nechce si za nic davat odsat sople..skusali sme vsetko nasilu, podobrom.. uplne ked vidi odsavacku tak hysak a so soplami je to este horsie potom… bojim sa aby jej sople nezatiekli a nebolo to horsie .. ak ste mali podobny problem ako ste to riesili? Dakujem

gejb
12. dec 2024

Mala ma koľko?

autor
12. dec 2024

@gejb prepacte zabudla som napisat dolezita informacia … 11 mesiacov

biglovemom
12. dec 2024

Nasilu.Bohuzial.

nyphadora
12. dec 2024

To musiš nasilu😩 11. Mesacna nepochopi, bud silno zabalit do osusky alebo prilahnuť, viem hrozne ale sopel musi von 😭. My sme nasilu este 4,5 rocnej odsvali 🙈.

gabu_lienka
12. dec 2024

Pises v mnoznom cisle “skusali sme”, cize jeden chyti pred sebou dieta, jednou rukou mu chyti ruku, druhou hlavicku za celo, pritisne k sebe a druhy vysava. Je to par sekund..

autor
12. dec 2024

Och dakujem 🫣 uz teraz mam z toho zase paniku… viem mama ma byt kludna ale ona ked sa rozplce zasoplena je este viacej …

biglovemom
12. dec 2024

Ja som si myslela vtedy, plač len plač aspon ti soplíky vyjdú🫣

nyphadora
12. dec 2024

Ano plakať bude, ale tak aj sa zle citi, keď ma plny nos a zle sa jej dycha.

gejb
12. dec 2024

Prisadnes nohy, laktami uzemnis ruky a odsavás. Potom riadne vymojkať.
Je to pre jej dobro.

autor
12. dec 2024

Ďakujem vám ❤️

lucia13022023
12. dec 2024

Áno, žiaľ takému malému dieťaťu nasilu. Ona nechápe, že je to pre jej dobro.. Tak si povedz, neublizujes jej ale pomáhaš.

jaass
12. dec 2024

Podľa toho ako ste robili od začiatku, môj synček je zvyknutý, ma 2roky a soplíky si odsava sám 🙂 ale ja som učila odmala hravou formou, lepili sme na vysávač nálepky a take veci…

januska12323
12. dec 2024

Ste dvaja, tak jeden dieťa pridrží a druhy vysaje. Robíte to pre zdravie nie zábavu, potom sa môžete všetci pomojkať.

lucik194
12. dec 2024

uplne bez problemov takemu dietatu, das si ju na kolena, zacvaknes nohami jej nohy, proste ju schmatnes aby sa nepohla, nech huci, ale ver mi 11m dieta nevyfuka samo nic, najlepsie odsavacka na vysavac. uvidis co jej z toho nosa vybehne, fakt strasne veci dokazes vyasat a neboj sa neublizis jej.

lebo nechci , aby jej to zliezlo do usi, potom este len bude kriku

autor
12. dec 2024

@jaass nemala nikdy s tym problem odsat len teraz je prvy krat tak viacej chora ze naozaj tie sople jej tecu .. odsavacky sa nebala ani vysavaca …no budem to musiet dako

basulaak
12. dec 2024

Zabal ju do deky/osusky. Ako mumiu s rukami pri tele. Lepsie sa ti bude manipulovat. Aj lekari to odobruju ked detom treba podat kvapky do oci, ci vycistit zuby a pod…Akoze, vsetky sme si tym presli…ale ked sa musi, tak sa musi. Bohuzial…

jaass
12. dec 2024

Skús nechať zapnutý vysávač vo vedľajšej izbe a nevsimaj si ho, potom skús tie nálepky, potom skús akože ty si odsavas aby ťa videla…

magdalenal
12. dec 2024

Tak ako pisu zienky... nasa ma cerstvo rok, dam.ju na chrbatik, klaknem.cez nu, kolenami drzim rucky pri tele, nozky mam po svojim zadkom ;) nesedim na nej.... a odwajem rychlo, kvapnem nasivin, vezmem na ruky a prejdeme sa po byte, rychlo ju zaujme nieco ine a je dobre

kitycat
12. dec 2024

Veru... pekne sprej do nisa, nechat 20 minut a potom zavalit sumo pohybom, zaklaknut celu a jedna ruka drzi ako tak hlavu nech trafis mos a druhou strkas do nosa :D
Tu ziadne podobrom nenexistuje.
Vecer je to este lepsie, sprej do nosa, teply dlhsi kupel nech to vsetko pekne teplo uvolni, nachystat do pyzamka a potom sumo ;)

Potom je hotovo a pochvalit

bellaa3007
12. dec 2024

Mala vrieskala do 2rokov pri odsavaní, potom vrieskala, že nechce fukať 😀

mili2016
12. dec 2024

My máme niečo podobné mala má 17m a keď vidí odsávačku vrieska a to nehovorím keď jej chcem odsať sople to je už úplne iný level. Mňa ide poraziť a susedia, tí si myslia že ju z kože sťahujem 🤦🏻‍♀️