Odsavate podla potreby sopliky, aj viac krát denne
@eririka treba odsavat pravidelne,to je hlupost ze sa tym bude tvorit viac soplov.ty ako dospely clovek sa tiez vysmrkas ked treba,nenechas si sople trcat z nosa 🤷♀️.treba vykvapkat morskou vodou,odsat.na hlieny je dobry sinupret.ak su sople zlte ci zelene,tak smer lekar.
Ja striedam odsavanie a preplach fyziologickym roztokom. Nie kvoli tomu, ze sa bude tvorit viac hlienu, ale aby sa velmk nevysusila sliznica. A teda niekedy mame 2 hod pokoj a niekedy cistime nostek doslova kazdych 10 min. Ak je to este babatko, je dobre, aby bolo co najviac na brusku a sopliky mu same vytekali von.
@amelie2017 Dakujem, pteplach striekačkou
@simona92101 no to hlúposť neni, mam 2 vysoke školi, + ďalsiu školu v nemecku cez Digab a všade sa učí čim viac odsavaš tým viac hlienov sa tvorí.
Odsavam podla potreby aj x denne ked treba neverim ze sa tym hlieny tvoria uz co to mame odsate…naposledy ked bola chora som „malo „odsavala a lekar varoval uz videl na uchu ze neni dobre…kazala odsavat odsavat…
@ildiko36 to je uplna hlupost, ty ked mas sopel, a upchaty nos / nadchu, fukas si nos len raz denne? zvysok nechas tiect z nosa? ci ako🤦🏼♀️ odsavat treba, lebo z toho moze u malych deti byt veelmi rychlo zapal stredneho ucha, to nie je sranda
@ildiko36 ja som sa radila s lekarkou o tom.a vidim to na dcere,ze pokial jej neodsajem tak jej hlieny zatekaju a dusi ju.
@zuzuliennka1 ja som pisala podla potreby treba odsavať!!!, prečítaj si to este raz, ale cim viac sa odsava tym viac sa tvorý, nie ja som to vymislela
@ildiko36 🙈 vsak jasne ze podla potreby, ked je soplov vela, tak sa aj viac odsava. Ziadna neodsavame nasim detom nosy, ked ziadne sople nemaju
keby platilo, co pises, tak by deti mali sople nonstop😂 odsavam=tvori sa.. sopel je obranna reakcia organizmu, nie reakcia na odsavacku
@eririka podľa potreby, čím viac budeš oddávať tým viac sa bude tvoriť