Odsávanie plného nosa

Včera o 19:22

Je normálne že keď odsajem tak malá má plný nos počuť že tam má plno soplov ? Odsvam na vysávač, je to ok či nie ? Úplne zbytočne mi príde to odsávanie keďže ona má plný nos chrapci jej to tam a má plno soplov.

marianarem
Včera o 19:44

Je to normalne, vsak si zober ked mas nadchu ty, po vysmrkani ten nos tiez nie je nic moc, aspon teda v tych najhorsich stadiach.

beata_k
Včera o 19:46

Zrejme neodsavas dobre. Nieco malo tam mozes pocut, ale plny nos urcite nie.

autor
Včera o 19:51

@beata_k tiež si myslím, že niečo nerobím dobre kurnik jak sa to má správne? Nechápem už

autor
Včera o 19:52

@marianarem áno lenže už 3 deň je to tak isto ? Ja nepoviem keby niečo ale ona má total plny nos po odsati

beata_k
Včera o 19:54

Nastriekas predtym morsku vodu?

miniatura14
Včera o 19:54

Dávaš pred odsávaním aj morskú vodu?

autor
Včera o 19:57

@beata_k áno jasné

autor
Včera o 19:57

@miniatura14 áno áno ,ale rozmýšľam že zmením

beata_k
Včera o 20:00

Znacka morskej vody je nepodstatna. A strcis odsavacku trochu aj do nosa? Lebo niekto dava len na zaciatok nosnej dierky, ale to nie je dostacujuce.

autor
Včera o 20:02

@beata_k áno samozrejmé, troška s ňou aj potocim nech to poriadne vytaha. Je možné že jej to už zišlo dost dole a neviem ich vytiahnuť?

beata_k
Včera o 20:08

Tazko radit. Mam jedno dieta, ktoremu odsat nos do cista nie je mozne. Zrejme to tam ma nejak inak. Ale to je len taka mala gulicka, ktora sa neda odsat. Urcite to neznie ako plny nos ked dycha. Ja som odsavala aj na 3x kym to nebolo ako tak ciste.

marianarem
Včera o 20:09

Tak asi to ma aj v dutinach, to nejaky cas potrva. Deti mavaju casto aj dlhsi priebeh nadchy. Moj ked zacinal, tak pod 2 tyzdne nesiel. Az casom sa to skracovalo a bolo takych 10-11 dni, teraz sa uz obcas objavi aj tyzdnova nadcha.

miniatura14
Včera o 20:12

Ja tiež niekedy dlhšie odsavam, hľadám ten správny uhol v nose. A veľakrát ešte počuť, že tam niečo ostalo, dám mu fúknuť poriadne, nech sa tie sople pohnú a znova...

miniatura14
Včera o 20:14

Ale môže mať proste len brutalne upchatý nos a husté hlieny, čo nejdú vysať. Snáď sa to po pár dňoch zlepší.

autor
Včera o 20:14

@beata_k teraz zaspala,dycha čisto nechrapci , tak nechápem už . Ale ďakujem pekne za rady si zlatá

autor
Včera o 20:15

@marianarem áno áno asi chcem skoro zázraky, len mi to už nedalo tak som sa radšej opýtala na rady

autor
Včera o 20:15

@miniatura14 dúfam lebo to je hrozne na toto pozerať jak to ťahalo seba a to chrapcanie, ďakujem