Odsávanie plného nosa

7. nov 2024

Je normálne že keď odsajem tak malá má plný nos počuť že tam má plno soplov ? Odsvam na vysávač, je to ok či nie ? Úplne zbytočne mi príde to odsávanie keďže ona má plný nos chrapci jej to tam a má plno soplov.

marianarem
7. nov 2024

Je to normalne, vsak si zober ked mas nadchu ty, po vysmrkani ten nos tiez nie je nic moc, aspon teda v tych najhorsich stadiach.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. nov 2024

@beata_k tiež si myslím, že niečo nerobím dobre kurnik jak sa to má správne? Nechápem už

autor
7. nov 2024

@marianarem áno lenže už 3 deň je to tak isto ? Ja nepoviem keby niečo ale ona má total plny nos po odsati

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miniatura14
7. nov 2024

Dávaš pred odsávaním aj morskú vodu?

autor
7. nov 2024

@beata_k áno jasné

autor
7. nov 2024

@miniatura14 áno áno ,ale rozmýšľam že zmením

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. nov 2024

@beata_k áno samozrejmé, troška s ňou aj potocim nech to poriadne vytaha. Je možné že jej to už zišlo dost dole a neviem ich vytiahnuť?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
7. nov 2024

Tak asi to ma aj v dutinach, to nejaky cas potrva. Deti mavaju casto aj dlhsi priebeh nadchy. Moj ked zacinal, tak pod 2 tyzdne nesiel. Az casom sa to skracovalo a bolo takych 10-11 dni, teraz sa uz obcas objavi aj tyzdnova nadcha.

miniatura14
7. nov 2024

Ja tiež niekedy dlhšie odsavam, hľadám ten správny uhol v nose. A veľakrát ešte počuť, že tam niečo ostalo, dám mu fúknuť poriadne, nech sa tie sople pohnú a znova...

miniatura14
7. nov 2024

Ale môže mať proste len brutalne upchatý nos a husté hlieny, čo nejdú vysať. Snáď sa to po pár dňoch zlepší.

autor
7. nov 2024

@beata_k teraz zaspala,dycha čisto nechrapci , tak nechápem už . Ale ďakujem pekne za rady si zlatá

autor
7. nov 2024

@marianarem áno áno asi chcem skoro zázraky, len mi to už nedalo tak som sa radšej opýtala na rady

autor
7. nov 2024

@miniatura14 dúfam lebo to je hrozne na toto pozerať jak to ťahalo seba a to chrapcanie, ďakujem