Maminky ktoré máte odsávačku na vysavač, zalahnete detičky pri odsávaní ? Máte boj ?
ja streknem, počkám pár minút a ide sa odsávať, ale je to boj, ja mám balonkovú odsávačku, malý sedí a muž mu drží ruky, ja odsávam, ale nie vždy sa to podarí, dieťa okrem kriku sa ohýna do oblúka, zakláňa hlavu, tak mám strach, aby som mu neublížila, skrátka horor...ale teší ma, že aj iné deti bojujú
@eririka Dobry vecer, moja mala sa tak bala odsavacky az zabudala dychat a zacinali jej modrat pery. Ako sa vravi akoby ju z koze drali. Urcite pred odsavanim pouzite morsku vodu, alebo Libenar, ale pockajte tak 10 minut a az potom zacnite odsavat. S kvapkanim sme problem nemali, slana voda ked jej stiekla do hrdielka jej chutila a obcas som jej kvapla na jazycek, trosku sa zamlsala a bola spokojna, ale co prislo potom...horor. Prestala som odsavat vysavacom, normalne jej dam do ruky koncovku, nech si da sama do nosa a ja tu koncovku do vysavaca, dam do ust a potiahnem. Mam pocit, ze bez toho hluku je to pre deti menej stresujuce a original odsavacka ustna sa nam neosvedcila vobec. Mali sme nadchu 4x a stale minimalne 7 dni a posledne to bolo s placom, ale uplne odovzdana, nech jej soplik vyberiem.
Ja som obe deti ked boli malinke zamotala do plienky alebo decky tak aby mali ruky pri tele, ako do ulitky a tak som odsavala, ani jedno neplakalo, syna to dokonca uspavalo on miluje ten zvuk😂 a teraz ma rok a akoze si sam odsava ze moze drzat odsavacku a dcerka 3 rocne len sama, mne nedovoli, najprv nechce ale potom ju nejak.prehovorim a sama si odsava a tesi sa kolko soplikov si dokazala odsat☺
@eririka nestresuj sa kvoli tomu. Moj syn to neznasal cele roky, az kym sa naucil poriadne fukat. Dcera mi obcas sama donesie odsavacku, inokedy naopak jaci. Co uz, lepsie nech trochu pojaci, akoby jej to malo zliezt na priedusky. Ja som sa v zahranici naucila pouzivat do nosa fyziologicky roztok. Pouzivaju ho snad vo vsetkych krajinach. U nas je to predrazeny Libenar (a k tomu je to len voda so solou). Urobi identicku robotu ako spreje s morskou vodou, s rozdielom ze 500ml kupite zhruba za 1€ (roztok do infuzie). Morske vody su cisty biznis. Mam flasticku do ktorej vzdy dolievam roztok. Obcas pouzivam aj vodu s koloidnym striebrom, obcas do fyzio roztoku pridam par kvapiek Citrovitalu...obe posobia antibakterialne. Na krik a plac si bud zvyknes ty, alebo dietatko. 😉
hej, len tým plačom sa mu vytvoria nové soplíky ☹
Podľa toho, čo moje dieťa predvádza pri odsávaní, bude z neho raz hardrocková či metalová hviezda. Lebo má vtedy omnoho výraznejší hlas ako
https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnMoprava - ja už som si pokričala a môj hlas znel ako AC/DC
tak muž kúpil odsávačku na vysávač a dieťa držalo ako hluchý dvere 🙂
Najprv bol boj, potom si uz zvykla a v sede sme odsavali.