Odsávanie nošteka bez boja?

eririka
29. aug 2018

Maminky ktoré máte odsávačku na vysavač, zalahnete detičky pri odsávaní ? Máte boj ?

pininka
29. aug 2018

Najprv bol boj, potom si uz zvykla a v sede sme odsavali.

eririka
autor
29. aug 2018

@pininka Po akom čase asi zvyknú ?☹😢🙏

pininka
29. aug 2018

@eririka to je individualne, velmi,niekto si nezvykne vobec. Nasa mala alergiu,vyse mesiaca mala sople ,cire, kazdy den som jej odsavala a tak po dvoch tyzdnoch jej to prestalo vadit.

karmela
29. aug 2018

@eririka my mame zatiaľ boj ale musíme.Casom si zvykne len neviem kedy aj staršia si zvykla keď zistila že to nieje take hrozné a lepšie sa dýcha.Ale až keď bola staršia.Mladsia čo bojujeme má 8mes

eririka
autor
29. aug 2018

@karmela velmi kričíte ? My velmi velmi, ale musíme, s plným noštekom nemôžme byť ! Katastrofa !

karmela
29. aug 2018

@eririka no mi dosť plačeme a kricime pri odsavani,musím ju pridržať lebo sa odsúva je mi jej ľúto ale musím aby jej to nesadlo na priedušky.Pokrici pritom a keď odsajem už sa posadí pomaznam ju a hráme sa ďalej

eririka
autor
29. aug 2018

@karmela aj my tak isto ! odsávame viac krát denne ked je to potrebné, ešte len vstrieknem morskú vodu a už plače, vie že bude odsávanie ! Vy vstriekate ?

karmela
29. aug 2018

@eririka ja používam physioner nám sa ten osvedčil veľmi dobre.Strieknem jej tiež to nechce plače aj pritom a potom odsavam.No podľa toho ako je zahlienena tak odsavam 3,4,5x za deň dnes napríklad stačilo ráno a večer pred spaním.Davam jej sinupret,oscilo a na kašeľ sirup.

anjika44
29. aug 2018

ja streknem, počkám pár minút a ide sa odsávať, ale je to boj, ja mám balonkovú odsávačku, malý sedí a muž mu drží ruky, ja odsávam, ale nie vždy sa to podarí, dieťa okrem kriku sa ohýna do oblúka, zakláňa hlavu, tak mám strach, aby som mu neublížila, skrátka horor...ale teší ma, že aj iné deti bojujú

ivi175
29. aug 2018

@eririka Dobry vecer, moja mala sa tak bala odsavacky az zabudala dychat a zacinali jej modrat pery. Ako sa vravi akoby ju z koze drali. Urcite pred odsavanim pouzite morsku vodu, alebo Libenar, ale pockajte tak 10 minut a az potom zacnite odsavat. S kvapkanim sme problem nemali, slana voda ked jej stiekla do hrdielka jej chutila a obcas som jej kvapla na jazycek, trosku sa zamlsala a bola spokojna, ale co prislo potom...horor. Prestala som odsavat vysavacom, normalne jej dam do ruky koncovku, nech si da sama do nosa a ja tu koncovku do vysavaca, dam do ust a potiahnem. Mam pocit, ze bez toho hluku je to pre deti menej stresujuce a original odsavacka ustna sa nam neosvedcila vobec. Mali sme nadchu 4x a stale minimalne 7 dni a posledne to bolo s placom, ale uplne odovzdana, nech jej soplik vyberiem.

tamaraaa
29. aug 2018

Ja som obe deti ked boli malinke zamotala do plienky alebo decky tak aby mali ruky pri tele, ako do ulitky a tak som odsavala, ani jedno neplakalo, syna to dokonca uspavalo on miluje ten zvuk😂 a teraz ma rok a akoze si sam odsava ze moze drzat odsavacku a dcerka 3 rocne len sama, mne nedovoli, najprv nechce ale potom ju nejak.prehovorim a sama si odsava a tesi sa kolko soplikov si dokazala odsat☺

veve10
29. aug 2018

@eririka nestresuj sa kvoli tomu. Moj syn to neznasal cele roky, az kym sa naucil poriadne fukat. Dcera mi obcas sama donesie odsavacku, inokedy naopak jaci. Co uz, lepsie nech trochu pojaci, akoby jej to malo zliezt na priedusky. Ja som sa v zahranici naucila pouzivat do nosa fyziologicky roztok. Pouzivaju ho snad vo vsetkych krajinach. U nas je to predrazeny Libenar (a k tomu je to len voda so solou). Urobi identicku robotu ako spreje s morskou vodou, s rozdielom ze 500ml kupite zhruba za 1€ (roztok do infuzie). Morske vody su cisty biznis. Mam flasticku do ktorej vzdy dolievam roztok. Obcas pouzivam aj vodu s koloidnym striebrom, obcas do fyzio roztoku pridam par kvapiek Citrovitalu...obe posobia antibakterialne. Na krik a plac si bud zvyknes ty, alebo dietatko. 😉

eririka
autor
30. aug 2018

@anjika44 že bojuje ??????, musím ho znehybniť, ináč odsávačka letí !!!! a ked máme predpísaný čípok, hned mu ako bonus zatlačím, tak potom jeuž naozaj koniec sveta !!! Trvá to naozaj pár min. ale darmo, krik , plač 😢😢😢😢😢

anjika44
30. aug 2018

hej, len tým plačom sa mu vytvoria nové soplíky ☹

anjika44
23. okt 2018

Podľa toho, čo moje dieťa predvádza pri odsávaní, bude z neho raz hardrocková či metalová hviezda. Lebo má vtedy omnoho výraznejší hlas ako

https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
anjika44
23. okt 2018

oprava - ja už som si pokričala a môj hlas znel ako AC/DC

eririka
autor
24. okt 2018

@anjika44 no to poznáme ! Kríčíme z celej duše, katastrofa 😉

anjika44
23. dec 2018

tak muž kúpil odsávačku na vysávač a dieťa držalo ako hluchý dvere 🙂