Ahojte mam takovej spis technickej dotaz. Polamal se mi starej vysavac a od kamosky jsem si pujcila novej elektrolux. Sla jsem odsavat sopliky a asi po minute se mi vysavac vynpnul a uz nesel. Druhy den jsem sla koupit tedy novy vysavac, tez elektrolux, protoze mi byl doporucen v prodejne a stala se mi ta sama vec, po minute co jsem vysavala sopliky, vysavac vypnul a uz nesel nastartovat. Zkousela jsem ten od kamosky a na druhy den zase fungoval, takze tam musi byt nejaka pojistka, ktera vypne motor, ale ted nevim jak mam teda odsavat sopliky, kdyz mi to takto dela a nechci pak odpalit celej vysavac. Nestalo se toto nekomu nebo nevite poradit co mam delat??
Dakujem
ano, hanka ma pravdu, aj my, ked sme zacali elektroluxom odsavat a vysavac vypol, hned sme utekali hladat zarucny list , ale ked na druhy den fungoval bez problemov, tak sme sa dovtipili, ze tam bude asi nejaka poistka proti prehriatiu 🙂 . Aspon sa naucis, co si predtym ani netusila 😉
@hanka1111 ano ano to s tou hadicou mi radil aj otec, a presne toto hovoril, ze tim ze je tam malej otvor tak se vysavac prehriva a vypne, ale tak u naseho staryho nebyl zadnej problem a aj u nasich jsme v pohode odsavali a toto uplne novy vysavac, jeste aj nejaky novy model poradne s tim neodsaju male sopliky.. ☹
No vdakabohu ze nielen nas elektrolux je "vadny". Ja som ho v tych mrazoch raz vyhodila na balkon a o chvilu isiel zas ako hodinky :-P
to mate dobre 🙂 mne ten elektrolux vyhadzuje poistky v byte 😀 tak odsavam v chodbe pri poistkovej skrini.... fasa miesto, som myslela ze mam vadny kus a vidim ze to od vyroby... mne sa osvedcilo najprv zapnut vysavac a az potom donho pchat odsavacku
@kacka1977 ahoj. no mne sa to stavalo zo zaciatku, ked som sa "ucila" odsavat 🙂 to je vsetko tým, ze sa vysavac prehreje a aby sme ho uplne nezlikvidovali, tak sa vypne. Ja som to vyriesila tym, ze som znizila rychlost sania (naregulujes si na vysavaci) a pootvorila na hadici ten otvor, ktorym sa nasava dalsi vzduch, urcite vies co myslim, len to neviem lepsie opisat 😅 a odvtedy ficime a uz sa nevypol 🙂 skús a uvidis. 😉