Odsávačka soplíkov na tyčový vysávač.

22. dec 2019

vie mi prosím vás niekto poradiť či sa dá pripojiť odsávačka na vysávač aj na tyčový vysavac?
moja kamoska žije v USA , majú nonstop choré , zasoplene dieťa, so zapálenými ušami
poslala som jej odsávačku na vysávač ( jej muž american keď má videl takto odsávať moje deti , som mala pocit že si mysli že ich vraždim )
no ale on teda s tým nesúhlasí a ona by to aj skúsila ale nevie kam to dať
dá sa tá hlavica odpojiť a dať tam tu odsávačku?
nebude to príliš silne?

mrssweet
23. dec 2019

Tak to isté by som si myslela o Vás aj ja. Neviem čo je to za trend, ale vysávačom by som neodsávala nos ani sebe, nie to ešte dieťaťu s maličkým noštekom a jemnou nosovou sliznicou. A to nechcem vedieť čo to spraví, ak to niekto napojí na nejaký Kärcher.

sasanka605
23. dec 2019

My sme k tycovemu kúpili zas aj obyčajný lebo sa to nedalo nikde strčiť. Napríklad taký dysonu ale majú kopu nadstavcov a tam by to mohlo ísť.
@mrssweet na odsávače je jasne napísané na aký výkon dat vysávač aby sa dieťaťu neublížilo. Nie je to žiadny trend, ešte aj moja mama to robila a nemám najmenší problém s nosom. Kvalitný koment od vás a keď dieťa bude chrcat v noci a bude mu zle, tak počkám až mu to stecie pekne dole a udrie niekam inam ako by som mu mala uľaviť.

derdia
23. dec 2019

@mrssweet a cim ste odsavali detom, ak mate,sopliky vy?

belllinka
23. dec 2019

@mrssweet s nosim to nenarobi nic, je tam redukcia, skusala som to na sebe, je to uplne slabe.

natalala
23. dec 2019

@mrssweet aky trend pre boha :D mne takto mama odsavala pred 27 rokmi 🤷🏼‍♀️ Vysavac sa nastavi na nizsi tah a aj ta samotna odsavacka tah este znizuje pomocou redukcie kt ma 🙈

syvina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. dec 2019

@mrssweet vy ste tu odsávačku vôbec videla??? skúste odsávať husté sople. reagujte prosím Vás len ak máte odpoved na moju otazku

aksunah
23. dec 2019

Veď si kúpte elektrickú odsávačka(na baterky) je tichucka a dobre vysaje soplik,to v USA nemajú?

tukanec
23. dec 2019

@syvina nas nema nastavenie, ale ved ta odsavacka ma redukciu. co si myslite ze by nejaka mama odsavala ak by to malo dietatu mozog vysat? mojmu to ani nechce poriadne vytiahnut, tento mega tah...

evaili
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasanka605
23. dec 2019

@syvina na našej boli napísané watty koľko má mať vysávač aby sa dala používať ale aj poznámka že znížiť ťah.

mareka49
23. dec 2019

Tato je ok. Je tam redukcia tahu. Sme.spokojni. soplove obdobie by sme bez.nej nedali. Cistenie zvladnutelne prudom.vody

mrssweet
25. dec 2019

@derdia existuje niečo takéto... Cenovo dostupné , bezpečné, vždy po ruke, bez nutnosti pripojenia na vysávač a hlavne netraumatizujúce pre dieťa.

sasanka605
25. dec 2019

@mrssweet použili ste to niekedy? Ak nie tak o traume by som po mlčala. držať to takému 5 mesačnemu v nose kým vytiahnem sople odniekiaľ z čela a tak dobre husté, v noci to je zábava, to vam poviem a dieťa revalo ešte hodinu z toho. Bože, pardon, ale toto je taká sprostosť od vás napísať.

ukulela
25. dec 2019

@mrssweet máme aj takúto aj na vysávač. Takouto ja neodsajem skoro nič a muž niečo hej, no mám pocit, že si tým privodí cievnu príhodu. Husté stekajuce sople týmto von nedostanete. Riedke z predu áno. Ale problém je, keď zatekaju. A to radšej zapnem vysávač ako skončiť v nemocnici. A ozaj to neboli. Skúšali sme najprv na sebe.

autor
26. dec 2019

@mrssweet kriste na nebesiach
čítala ste otázku???????????????????????
pýtala som sa aké typy odsavaciek sú?
pri mojich deťoch som používala odsávačku na vysavac a niesu traumatizovane ani som im omylom neodsala mozog.
otázka znela, či sa dá pripojiť na tycovy vysavac
viete odpovedať?
ak áno, ďakujem za radu
ak nie zdrzte sa priblblych komentárov a nevnucuje svoj názor nikomu
ŽI A NECHAJ ŽIŤ !

jurajhumenne
26. dec 2019

Slobodné mamičky

simonahugo
26. dec 2019

Malemu na stedry den zacali riadne sople a kasel...manualna odsavacka bola s prepacenim na hovno :( nic mu to neodsalo...museli sme ist na pohotovost pretoze sa dusil hlienami a hned rano sme utekali kupit odsavacku na vysavac 🙂 to je ako vykupenie, krasne vsetko vytiahne 🙏 (mame vysavac, kt. sa da regulovat)

evicaveverica
4. máj 2020

@syvina otvoris dieru na hadici na boku

evaachesa
5. mar 2021

Ahojte, máte niekto skúsenosť s týmito Xiaomi tyčovými vysávačmi? Bude sa tam dať napojiť odsávačka? A odsaje sopliky dobre? Rozmýšľame nad kúpou, no úplne mi vypadlo že treba mať poriadny vysávač aj na odsávanie. Klasický vysávač sa pokazil a keďže máme aj robotický, tak skôr využijeme tyčový. Xiaomi porovnávajú výkonom k Dysonom. Mám dilemu 🤔😀