vie mi prosím vás niekto poradiť či sa dá pripojiť odsávačka na vysávač aj na tyčový vysavac?
moja kamoska žije v USA , majú nonstop choré , zasoplene dieťa, so zapálenými ušami
poslala som jej odsávačku na vysávač ( jej muž american keď má videl takto odsávať moje deti , som mala pocit že si mysli že ich vraždim )
no ale on teda s tým nesúhlasí a ona by to aj skúsila ale nevie kam to dať
dá sa tá hlavica odpojiť a dať tam tu odsávačku?
nebude to príliš silne?
My sme k tycovemu kúpili zas aj obyčajný lebo sa to nedalo nikde strčiť. Napríklad taký dysonu ale majú kopu nadstavcov a tam by to mohlo ísť.
@mrssweet na odsávače je jasne napísané na aký výkon dat vysávač aby sa dieťaťu neublížilo. Nie je to žiadny trend, ešte aj moja mama to robila a nemám najmenší problém s nosom. Kvalitný koment od vás a keď dieťa bude chrcat v noci a bude mu zle, tak počkám až mu to stecie pekne dole a udrie niekam inam ako by som mu mala uľaviť.
@mrssweet vy ste tu odsávačku vôbec videla??? skúste odsávať husté sople. reagujte prosím Vás len ak máte odpoved na moju otazku
Veď si kúpte elektrickú odsávačka(na baterky) je tichucka a dobre vysaje soplik,to v USA nemajú?
@syvina na našej boli napísané watty koľko má mať vysávač aby sa dala používať ale aj poznámka že znížiť ťah.
@mrssweet použili ste to niekedy? Ak nie tak o traume by som po mlčala. držať to takému 5 mesačnemu v nose kým vytiahnem sople odniekiaľ z čela a tak dobre husté, v noci to je zábava, to vam poviem a dieťa revalo ešte hodinu z toho. Bože, pardon, ale toto je taká sprostosť od vás napísať.
@mrssweet máme aj takúto aj na vysávač. Takouto ja neodsajem skoro nič a muž niečo hej, no mám pocit, že si tým privodí cievnu príhodu. Husté stekajuce sople týmto von nedostanete. Riedke z predu áno. Ale problém je, keď zatekaju. A to radšej zapnem vysávač ako skončiť v nemocnici. A ozaj to neboli. Skúšali sme najprv na sebe.
@mrssweet kriste na nebesiach
čítala ste otázku???????????????????????
pýtala som sa aké typy odsavaciek sú?
pri mojich deťoch som používala odsávačku na vysavac a niesu traumatizovane ani som im omylom neodsala mozog.
otázka znela, či sa dá pripojiť na tycovy vysavac
viete odpovedať?
ak áno, ďakujem za radu
ak nie zdrzte sa priblblych komentárov a nevnucuje svoj názor nikomu
ŽI A NECHAJ ŽIŤ !
Slobodné mamičky
Malemu na stedry den zacali riadne sople a kasel...manualna odsavacka bola s prepacenim na hovno :( nic mu to neodsalo...museli sme ist na pohotovost pretoze sa dusil hlienami a hned rano sme utekali kupit odsavacku na vysavac 🙂 to je ako vykupenie, krasne vsetko vytiahne 🙏 (mame vysavac, kt. sa da regulovat)
@syvina otvoris dieru na hadici na boku
Ahojte, máte niekto skúsenosť s týmito Xiaomi tyčovými vysávačmi? Bude sa tam dať napojiť odsávačka? A odsaje sopliky dobre? Rozmýšľame nad kúpou, no úplne mi vypadlo že treba mať poriadny vysávač aj na odsávanie. Klasický vysávač sa pokazil a keďže máme aj robotický, tak skôr využijeme tyčový. Xiaomi porovnávajú výkonom k Dysonom. Mám dilemu 🤔😀
Tak to isté by som si myslela o Vás aj ja. Neviem čo je to za trend, ale vysávačom by som neodsávala nos ani sebe, nie to ešte dieťaťu s maličkým noštekom a jemnou nosovou sliznicou. A to nechcem vedieť čo to spraví, ak to niekto napojí na nejaký Kärcher.