Odsávačka do nošteka. Má pri tom dieťa plakať?

moncicatko19
4. sep 2010

Mam odsavacku na sopliky a mali pritom place,chcem sa spitat ci ho to nahodou neboli alebo ci mu stym nejako neublizim.je to predsa moje 1 dieta a nemam s odsavackou skusenosti.dakujem za vase odpovede.monika

ivanka85
4. sep 2010

pravdaze pri tom deticky placu,aj my sme plakali🙂neboj, neublizujes mu..

tintinka
4. sep 2010

monika, ak nevies, ci ho to moze boliet, skus to na sebe 😉 vobec to neboli, trosku ide do nosteka akoby studeny vzduch, ale podla mna sa skor len zlosti..moje tiez plakali

murinka
4. sep 2010

@moncicatko19 my nielen plačeme ale aj kopeme 😅 je to normalne 😉

pecka
4. sep 2010

Nas maly plakal, teda vlastne rical a branil sa asi do piateho mesiaca. Teraz mame skoro 9 a uz neplace ale brani sa este statocne 😝 .
Urcite mu neublizujes, ved mu pomahas, ale ono to chudatko nechape, tak place. 😔

zuza.m
4. sep 2010

aj moj plakal ako by ho z kože drali ale ako sme prestali bolo po plači tak že ho to nebolelo len neprijemne bolo.
je to skvela pomocka do teras ju použivame ale už bez plaču ,vysaje si aj sam 😎

elise
4. sep 2010

my používame odsávačku na vysávač a malý teraz už neplače, predtým plakal ale je to rýchle a som spokojná že mám na vysávač odsávačku.detičkám je to nepríjemé preto plačú neboj neublyžuješ mu 😉

lucida
4. sep 2010

No moja mala neplakala ked bola mala a teraz pritom ruci a kope akoby som jej neviem co robila a ked prestanem,tak hned usmev a pohoda🙂)

janinah
4. sep 2010

pozri si anatomiu nosa- obrázok,odsávačka sa nevkladá smerom hore ku čelu,ale smerom dozadu,teda kolmo do nošteka,nie každá mamička to vie.... 😉

bejkka
5. sep 2010

odporúčam ti kúpiť odsávačku na vysávač, stojí okolo 10 eur, je super a hlavne rýchla, ja som ju bohužiaľ objavila až teraz, tiež sme sa trápili s ručnou, malý sa ani nestihne rozplakať a už je po ťahaní. 😉

exupery
5. sep 2010

Nasa mala,naopak,mala z toho ohromu sou,tak sa pri tom skeri a jasi,mame niekedy problem aj tych holubov dostat von,a ked striekame morsku sol,ani nehovorim....

tajinkaa
5. sep 2010

my odsávame tiež odsávačkou na vysávač je oveľa lepšia a hlavne soplíky vysaje rýchlo len priložíme k nošteku a soplík je von malá ani nemá kedy zaplakať ale pri ručnej odsávačke plakala a poriadne...