Ahojte prepáčte že píšem takto ale sme na dovolenke a dcérke 4 r. Sa pred chvíľou poradilo škaredo spadnúť s preliezky tak že sa jej šmykla noha ako liezla hore bruško si narazila o takú drevenú dosku a zletela dole na kamene cca z výšky meter a pol spadla na zadok.a chrbat.nastal hrozný plač ktorý trval asi 15 sekúnd potom zahlásila že nič nebolí a zase sa hrala ďalej .behala skákala akoby nič..má len trošku odrety chrbatik..mám sa báť nejakého vnútorného krvácania?
@mariaveronikag nemá modriny má odrety trošku chrbatik a na pravej strane vpredu na rebierka takú ružovú čiarku akoby odtlačok..Ale modriny ani podliatiny nemá a je hravá a veselá a vraj ju nic neboli
Podľa mňa to vážne nie je, asi sa po páde hlavne zľakla, preto ten plač a zrejme to schytal viac zadok ako chrbatik. Keby si udrela hlávku, určite by bolo treba ist k lekárovi pre podozrenie na otras mozgu, ale z toho co popisujes to nevyzerá na nič vážne. Sleduj ju ešte zajtra.
Ja sa bojím o slezinu..ale tu ma na druhej strane než ako si buchla..
Tak prečo sa bojíš o slezinu, ak sa nebuchla.na tej strane? Neboj nič jej nebude, deti padajú, to by musel byť iný pád, aby mala vnútorné krvácanie. Menej stresu a menej čítať internet 😉
A ten pad na brucho bol z akej vysky? A ked padla na ten zadok a chrbat, tak to nijako ani trochu bestlmila nohami?
Meter a pol nie je zas taka velka vyska, neviem ci by sa mohli natrhnut nejake vnutorne organy koli tomu, ale ak spadla natvrdo na zadok tak si mohla narazit kostrc a lebo rebra ak spadla na to brucho.
@andreatytler zatiaľ vyzerá že jej nič nieje 🙏
Má odretú kožu na chrbátiku, alebo má aj nejaké väčšie modriny? Krvné podliatiny? Ak ju fakt nič nebolí, nebála by som sa vnútorného krvácania.