Odretý chrbátik po páde z preliezky

29. júl 2022

Ahojte prepáčte že píšem takto ale sme na dovolenke a dcérke 4 r. Sa pred chvíľou poradilo škaredo spadnúť s preliezky tak že sa jej šmykla noha ako liezla hore bruško si narazila o takú drevenú dosku a zletela dole na kamene cca z výšky meter a pol spadla na zadok.a chrbat.nastal hrozný plač ktorý trval asi 15 sekúnd potom zahlásila že nič nebolí a zase sa hrala ďalej .behala skákala akoby nič..má len trošku odrety chrbatik..mám sa báť nejakého vnútorného krvácania?

mariaveronikag
29. júl 2022

Má odretú kožu na chrbátiku, alebo má aj nejaké väčšie modriny? Krvné podliatiny? Ak ju fakt nič nebolí, nebála by som sa vnútorného krvácania.

autor
29. júl 2022

@mariaveronikag nemá modriny má odrety trošku chrbatik a na pravej strane vpredu na rebierka takú ružovú čiarku akoby odtlačok..Ale modriny ani podliatiny nemá a je hravá a veselá a vraj ju nic neboli

mariaveronikag
29. júl 2022

Podľa mňa to vážne nie je, asi sa po páde hlavne zľakla, preto ten plač a zrejme to schytal viac zadok ako chrbatik. Keby si udrela hlávku, určite by bolo treba ist k lekárovi pre podozrenie na otras mozgu, ale z toho co popisujes to nevyzerá na nič vážne. Sleduj ju ešte zajtra.

autor
29. júl 2022

Ja sa bojím o slezinu..ale tu ma na druhej strane než ako si buchla..

luliu
29. júl 2022

Tak prečo sa bojíš o slezinu, ak sa nebuchla.na tej strane? Neboj nič jej nebude, deti padajú, to by musel byť iný pád, aby mala vnútorné krvácanie. Menej stresu a menej čítať internet 😉

andreatytler
30. júl 2022

A ten pad na brucho bol z akej vysky? A ked padla na ten zadok a chrbat, tak to nijako ani trochu bestlmila nohami?
Meter a pol nie je zas taka velka vyska, neviem ci by sa mohli natrhnut nejake vnutorne organy koli tomu, ale ak spadla natvrdo na zadok tak si mohla narazit kostrc a lebo rebra ak spadla na to brucho.

autor
30. júl 2022

@andreatytler zatiaľ vyzerá že jej nič nieje 🙏