Odpudzovač komárov pre trojmesačné dieťa

danii2
29. jún 2016

Chcem sa opytat, co pouzivate na odpudzovanie komarov. Mam 3 mesacne babatko a uz 3ti komar nam lietal v spalni. Nastastie postipal vzdy mna a manzela, malicku to obislo. Nechcem vsak,aby bola dostipana. V izbe mame v noci stale zazatu lampicku,inak nezaspi,cize ak nejaky komar pride, ide za svetlom priamo do spalne. Mame sietky proti hmyzu,ale stane sa ked otvarate balkon atd...Nasla som na internete elektricky ultrazvukovy do zasuvky, neviem vsak,ci je to ok. http://www.chiccoshop.sk/p/851/ultrazvukovy-odp...
Co poviete? Planujem ho samozrejme nepouzivat kazdu noc, iba ak zacujem komara a neviem ho najst...

nyusika
29. jún 2016

@danii2 kvôli pár komárom by som nešpekulovala. Keď ich bude viac, tak nejaký plašič do zásuvky.

glorikarebeka
29. jún 2016

@danii2 ja som tak hodinku pred spanim malej zapla REID a bolo,urcite to neskodi ako vseljake vonavky po byte zapnute,ale nikdy som to nemala zapnute ked buvala lebo nebolo treba

mata1001
29. jún 2016

Mali sme raid do zasuvky...komare sme potom uz nemali...dost to pomohlo 🙂

erickatt
29. jún 2016

Podla mna su tieto odpudzovace skodlive. Nic z toho nepouzivam. Ani teraz a to sme vsetci dospeli.

glorikarebeka
29. jún 2016

@erickatt je to skodlive a co v dnesnej dobe neni,kamaratke tak malu dostipali,ze placom isla k lekarovi malu ani nepoznala taka bola normalne opuchnuta tvar no radsej som zapla REID

h2
30. jún 2016

@danii2 Ahoj, keď bol môj syn takto maličký, my sme mali moskytiéru, zavesenú nad postieľkou. Samozrejme, nie je to ideálne, lebo bábatko odtiaľ aj vyberáš, ale zase nám to pomohlo.

lubiss
30. jún 2016

skodlive odpuzovace a to ze ta dostipe nakazeny komar boreliozou nie je skodlive ?? ano nemyslite si aj komare prenasaju borelu tak ako kazdy bodavy hmyz...jasi koli komarovi prezivam svoje uz 3 roky 😠 a coz take male dieta ktore nevie co sa s nim deje....

danii2
autor
30. jún 2016

Prave ze ten Chicco odpudzovac nie je chemicky,nie je tam nejaka vona,ale je ultrazvukovy.

gelinka75
26. aug 2019

.