Odporučte mi detského endokrinológa

stehli
12. jan 2021

Dobrý deň mamičky, viete mi prosím odporučiť naozaj špičkového detského endokrinológa? Cela SR + zahraničie. Ďakujem krásne.

marci77
12. jan 2021

@stehli neviem, v ktorej casti SR hladate......ale odporucali detsku endokrinologicku v BA na Antolskej, meno si presne nespomeniem, skuste posurfovat

soja88
13. jan 2021

Ja chodím s dcérou do Trnavy k dr.polakovej. Veľmi milá, príjemná doktorka. Nám liečbu nastavila dobre.
Ale asi najlepšie vyšetrenia spravia asi v lubochni v národnom endokrinologickom ústave
Osobnú skúsenosť nemám

stehli
autor
13. jan 2021

@soja88 ďakujem. Tato pani Dr polakova vravela, že pacientov s takými diagnózami ako ma syn neberie a boli sme aj v lubochni a tam mu zobrali akurát krv a hotovo výsledky poštou bez akéhokoľvek diskutovania aj keď som im kládla milión otázok nedostala som odpovede.

soja88
22. jan 2021

@stehli mne sa teraz dostala do rúk táto kniha, začala som ju ešte len čítať, ale veľmi ma zaujala, celkom sa mi pozdáva . Neviem aké máte problémy, ale necitala ste ju....

stehli
autor
22. jan 2021

@soja88 ďakujem, no syn nemá problém so štítnou žľazou.

loginexistuje
22. jan 2021

sak napis diagnozu a lepsie ti zienky poradia my chodime s dcerou uz osem roko k MUdr Repkovej Galanta boli sme na konziliu aj v lubochni a odoslala nas aj na heydukovu k docentovi podobovi kde robili biopsiu atd

mamman
22. feb 2024

Stehli, prosím Teba, viem že už momentálne z diskusie prešlo veľa času ale preca.. Našli ste nejakého šikovného detského endokrinológa?.. Ja už som zúfalá , synček ma problémy vyše roka, ale endokrinologi ku ktorým sme chodili iba ťahajú čas.. 3 mesiaca na krv, ďalších 2 mesiaca na sono, ďalších 2 mesiaca na poradňu a znovu poslali na krv (ako čo keď zvýšené hodnoty hormónov za ten čas sami od seba bez lečby sa vrátili do normálu), takže zas 3 mesiaca čakania na krv, teraz čakáme na poradňu.. v Ľubochňi synčeka ani nezobrali (že už sme boli u endokrinoložky, ta je vraj dobrá).. synčeku 4 roky.. našli ste niekoho dobrého? Adekvátného? Komu skutočne záleží na dieťati a nie proste "odflaknut' a ísť ďalej "?.. vopred ďakujem veľmi za odpoveď

stehli
autor
5. mar 2024

@mamman ahoj, no skús Dr Nogeová na Antolskej v Ba pracuje.