Dobry den mam 1,5 rocnu dceru a pozerala som vsade diskusie o zdrziavani mocu ale u nas to je naopak a nikde som to nenasla. Akurat sa odplienkovavame ale v noci ma plienku a zobudi sa kolo jednej rano ale neplace iba sa mrvi v postielke nespi aj tri hodiny plienka sucha. Mliecko pije aj v noci. A ked ju dam na nocnik hned sa vycika a potom spi dalej. Ako keby drzala moc ale plienku ma moze sa do nej vycikat ale vycika sa v noci radsej do nocnika. Cez den to je skor naopak… vycika sa do nocnika len po zobudeni inak cez den ked ju posadim na nocnik necika a ked dam plienku vycika sa so par minut… len ta noc je zvlastna ze tam to ma naopak. Neviete co to moze byt? Dakujem
@dadka1997 no mam obavy ci to nezadrziava naschval ten moc aby nemal nejaky blok z toho potom
Pre dieta je velmi chaoticke- raz plienku nema, raz ma, potom nema....Ak v noci vstane daj ju na nocnik. Ja som davala v spanku, len som posadila na nocnik a povedala- Cikaj- a dala hned spat. Hlava ja jej hompalala.....🤣. Kratko po dvoch rokoch bola odplienkovana aj v noci.
@barborka21 tak treba obcas davat pocas dna na nocnik aby si navyklo postupne .. hlavne nestresovat a nerobit natlaky 🙂
@barborka21 a kde je problém? Myslím si, že je to veľmi skoro, ale už ked ste začali pokračujte.. to, že v noci udrží moč, mozte byt rada, no uricte sa stane parkrat nejaka nehoda.. no a cez deň, je dieťa viac zaujaté okolím, sama píšete, že ma 1,5 roka, dieťa este nevníma nesustredí sa... čize sa postupne naučí.. hlavne netlačte na to, aby dieťa nedostalo šok.