Ahojte, viete mi poradiť? Syn je cca dva týždne odplienkovaný, má vyše 2 a pol roka a jedného dňa sám povedal že chce trenky a odvtedy sa krásne chodí vycikať na nočník, bez nehôd. Avšak problém nastáva, že na veľkú potrebu si vždy vypýta plienku. Dávame mu ju, bojím sa aby nedostal nejaký blok. Keď mu poviem, že môže ísť tiež na nočník povie že dobre, nabudúce pôjde ale vždy príde už keď má v zakrute a povie že chce plienku. Čo by ste robili? Príde to tiež samé? Ďakujem za rady
@kandelabra vyskúšam, ďakujem 😊
Jeden môj syn z dvojčiat to mal rovnako, hoci bol mladší od Tvojho synčeka. Bol plne odplienkovaný, ale kakal len do plienky. Dala som mu čas. Nám pomohla velikánska baterka, tma v kúpeľni (mali sme tam aj wc), redukcia na záchod a ako si svetielkoval, naučil sa na WC 😄
ja som vystlala plienkou nocnik a vykakala sa tam dcera a na druhy krat uz dala do nocnika
@monika4487 toto je perfektný nápad 😊 vďaka
Príde to samé. Syn dlho po odplienkovani pýtal plienku na kakanie. Raz ani neviem ako som ho posadila na WC, a urobil to tam. Kliatba sa zlomila a bolo. Vset i sa čudovali kedy prestane pýtať plienku, každý to riešil, trvalo to skoro 4 mesiace. Ja som mu dala čas, a zvládli sme to. Navyše, nikdy nemal nehodu. Tým ze to išlo postupne, s kľudom a pomaly, ušetrila som si trapasov vonku, mokrých podláh doma, špinavých boxeriek a podobne. Držím palce
Mozno by som skusila mu povedat, ze plienky sa minuli a zabudli ste kupit, ale moze skusit ten nocnik...podporit ho, vychvalit ake to ma vyhody, mozno si tam sadnut s niecim, co ho zaujme. Prinajhorsom ak by to neslo mu mozes dat tu plienku neskor, akoze ste boli kupit...