maminky som uplne na nervy.po vecernom kupani som si vsimla ze malinkej chyba nechtik na malicku na nozicke.stalo sa to uz niektorej zvas?co teraz,,naraste jej tam este?zajtra sa chystam k detskej,ale asi celu noc nebudem spat ☹
mne raz odpadol, mala som pliesen z intraku, ale dorastol 🙂
ajeeeej , co vsetko mne chyba a som tu , ziva a zdrava , neboooj , este sa princezna vyda 😀 😀
@blondinka86 odpadol alebo vobec nebol?
zbytočne riešiš, kludne chod spať a keby aj nenarástol tak na nožičke to nevadi. možno bol len nechtíkvo vode zmáčaný, tak bol mäkký a nebol vidieť. 😉
Naroste to, neboj🙂 Jako malá holka jsem měla "plán" zbavit se nehtů u malíčku na nohách..Proč to už netuším, ale zatrhávala jsem si to tak, až tam už nehet nezbyl (ani to nebolelo) a vždycky, opravdu vždycky zase nakonec vyrostl 😀 To nehtové lůžko je hluboko položené, bude to určitě v pohodě 🙂
darzneba bol tam,ale uz neni.
Dakujem baby ste zlate,ze ste ma ukludnili
esteze tak...
😎
@blondinka86 potom asi teda urcite dorastie
Ano mali sme to..Nemusis ist k pediatricke..za mesiac mate nechtik spat 😉
detska ti velmi nepomoze. ak to nekrvaca ci nema zapalene zbytocna cesta. mozno si ho niekde narazila a odpadol. cakaj zachvilku vyrastie novy
@katy1979 nekrvacal,ale ma to take cervene ☹
neboj, nechet dorastie 😉
podla mna tiez dorastie, ak to ma cervene skus jej to natriet napr. bepanthenom nech sa jej to ukludni
No tak su dve moznosti, bud narastie alebo nenarastie...obe su v poho, tak chod kludne spat, dobruuuu 😉