Odhlásenie od všeobecného lekára

marika987
27. okt 2023

Ahojte,chcem sa vás spýtať bola som dnes u mojej doktorky s ktorou som není spokojná lebo mi nechce liečiť chrbticu dnes som si vybavila nového lekára ktorý mi dal papier na to aby mu dala kartu teda ze ma zoberie do starostlivosti kartu mi dala ale ze ona so mnou odstúpi k 1.12. Lenže ja tu starostlivost potrebujem už teraz krčná chrbtica ma neskutočne boli a z rengenu mi vyšla skolioza ona mi dala novalgin guajakuran a mam to takto liečiť vôbec som snou není spokojná potrebujem ísť na pnku a liečiť to lenže týmto pádom asi budem musieť mesiac čakať

gemerka17
27. okt 2023

@marika987 vždy ku koncu mesiaca ťa lekár môže vyradiť. Čiže k 1.11 by si mala prejist k novému, terminovo si dost na tesno. Len tak medzi rečou na PNku nemáš ísť prečo. Krivu chrbticu má každý druhý. Musíš len cvičiť pod dohľadom skúseného fyzioterapeuta (treba zaplatiť). Zajtra si ich obvolaj a v pondelok po práci nech si tam. Hľadaj tých čo cvičia SM systém. Doma poctivo cvičiť pol hodinu až hodinu každý deň. To je tvoje liečba. PN nie je nutná.

vivia
27. okt 2023

ja som riesila presun k inemu lekarovi presne takto pred mesiacom. od 1.10 som pacientka u noveho, odhlasku mi k staremu lekarovi poslal sucasny Mudr. Kartu som si musela zobrat sama

mamina7070
27. okt 2023

vacsinou sa to deje ze sa prihlasis u noveho lekara podpises dohodu vzdy od prveho noveho mesiaca a on si to doriesi s povodnym poslanie zdravotnej dokumentacie

inak liecbu ti dala dobru asi mas skor problem ze ti nedala PN ? ale na chrbticu musis hlavne sama cvicit

marika987
autor
27. okt 2023

Potrebujem ísť jednoducho aj z iných veci boli ma to a strašne robiť sa mi nedá potrebujem byt doma lenže neviem teraz kto mi ju dá keď ta stara doktorka ma už nebude chcieť ani vidieť... drzo mi povedala ja ta odhlásim 1.12. A môžeš sa postaviť aj na hlavu

0silvia0
27. okt 2023

@marika987 a ako si predstavujes spravnu liecbu bolesti krcnej chrbtice? Ja som mala bolesti bedrovej chrbtice, 2 roky, mala som poposuvane stavce, ktore mi tlacili na spinalny kanal. Na PN ke som nebola kvoli tomu ani den, az potom po operacii

lucka_ke
27. okt 2023

dala ti správne lieky, tá ostrá bolesť postupne prejde a potom treba cvičiť, ešte ti môže predpísať elektroliečbu alebo rehabilitácie, v podstate nič iné neexistuje