Ahojte, chcela by som sa informovať či ste náhodou niekto neprišli s niečim takýmto do kontaktu. Moja mala 4 ročná prekonala asi pred 3 týždňami podľa lekárky vírusové ochorenie ale možno šlo aj o ochorenie ruky, nohy, ústa. A potom mala herpanginu. A dnes som si všimla že sa jej na niektorých nechtoch spravili jamky a začala sa jej spodná kozicka oddeľovať od nechtu. Neviete mi poradit čo by to mohlo byt? Či jej zliezaju nechty z ochorenia alebo je to niečo iné? Ďakujem
Ano syn mal 3t dozadu,uz sa mu koza osupala na rukach a nohach cakam co nechty vydrzia…
Pikoska-chytila som to aj ja od neho takze tiez sa zvliekam ako had😅
@makova3 mala som s detmi usta-ruka-noha. Kazdy sme mali iny priebeh. Cca mesiac po ochoreni nam zliezali nechty. Vyzeralo to ako "bublinky" pod nechtom, ktore postupne odrastali. Nebolelo to, nijako sme to neriesili.
@ikissedagirl ani ju to neboli ale viem že keď mala to vírusové ochorenie tak ju jeden nechtík bolel ale tak zatiaľ to vyzerá na 4 nechty a na ostatných má take jamky
Zdravim..taktiež som od synovca dostala ,,siedmu,,chorobu..Prosim ako ste riešili tie nechty?Mne to tiez začina a neviem či stym mam ist na chirurgiu alebo čo...Ďakujem krasne.
Práve včera som na to narazila.. bola to siedma choroba, ktorú malo vaše dieťa? Aha, vidím, že píšete, že to mohlo byť ono. To je tiež vírusové.