Odber sterilného moču

bessdonna
9. apr 2024

ahojte.mam odobrat moc 14mesacnej dcere tak,ze dr mi dala roztok.mam s tym obliat susku roztiahnut,znovu obliat,pri roztiahnutych pyskoch odobrat moc do 2sterilnych skumaviek tak,ze sa to nedotkne koze,do jednej ide zaciatok mocu,do druhej ostatne.neviem to urobit.u vas sa to tak robi?minule som sedela takto 2hodiny,nacikala malo a boli tam bakterie,lebo ze urcite som sa krajom skumavky dotkla jej ritky.podotykam kope a hybe sa pritom.

lalia33
9. apr 2024

@bessdonna ahoj ja som robila tak ze som ju postavila pred TV na nepremokavu podložku a pred sebou mala hrazdu aby mi neutekala. A tiež som čakala. Najlepšie je hneď ráno keď sa zobudí. A dôležité je aj aby sa ti vrchnák zo skúmavky ničoho nedotkol. Je to babracka poriadne urobiť s takým malým dietatom🙈

bessdonna
autor
9. apr 2024

@lalia33 ved to,ze vies ona by si sadla stokrat a kope a chyta skumavku,takze ta uz podla mna neni sterilna.idu jej zubky,nespinka dobre a ma horucky teraz a preto vobec nespolupracuje.

lalia33
9. apr 2024

@bessdonna chapem ťa, nám to fungovalo jedine vtedy keď pozerala na TV a tým bola zaujata, ale viem ze raz sne odoberali dvaja aj z mužom, ten ju držal na rukách ako zabku chrbtom k sebe.

bessdonna
autor
9. apr 2024

@lalia33 strasne.moja sa z trucu ani nenapije vtedy,mam pustenu vodu nech pri nej kvapka a nic.ako keby to nevedela pustit ked ma tie pysky roztiahnute,to je na tom najhorsie

lalia33
9. apr 2024

@bessdonna ona môže byť z toho v strese. Keď robíte niečo nové. Snáď sa ti to podarí.

bessdonna
autor
9. apr 2024

@lalia33 dakujem,si zlata

stefka884
Odpoveď bola odstránená
Zobraz