Od narodenia fľak akoby husej kože na hrudi. Čo to je?

sjuzocka
15. mar 2011

Prosím poraďte, či ste sa s tým niekto stretli už... ani naša pediatrička netuší čo by to mohlo byť! Kožná by zrejme vedela, ale nejak sa mi k nej nechcelo zatiaľ.. Je to ZDÁ SA estetická záležitosť, nijak sa to nemení, nezväčšuje, je to ohraničené na hrudi, viď foto... ani neviem ako to popísať. Akoby husia koža, ale ani to nie je ten správny názov... na dotyk je to trošku drsnejšie než inde... z môjho laického pohľadu na toto asi mastičky nebudú, ale ktovie. Občas malého olejíčkujem, ale nezdá sa že by to malo na niečo vplyv...

evena
15. mar 2011

ahoj nechápu proč odmítáš jít na kožní? 😕 od toho tam přece jsou a narozdíl ud rad tady dostaneš po vyšetření i nějakou mast ..

sjuzocka
autor
16. mar 2011

ahoj, ja neodmietam, akurat som tam este nesla, lebo je to mimo mesto, len som sa chcela spytat ci s tym niekto nema skusenost aby som vedela co cakat, ale inak je pravda ze nasu koznu velmi nemusim, ta rada predpisuje kortikoidy

luculele
21. júl 2011

@sjuzocka ahoj, uz ste boli u koznej? Zda sa, ze mame nieco podobne na rucicke.

anjelicek26
21. júl 2011

Sestra mala - vlastne ma dodnes takuto pokozku, kozna jej na to nic nepredpisuje - teda urcite nie kortikoidy, vravi, ze je to taky typ koze, len ma zakaz sa na to opalovat a ma pouzivat hydratujuce kremy, ma take specialne.

lamarika
22. júl 2011

@sjuzocka Mám to já a i můj syn. Nevím jestli existuje víc druhů "husiny", ale u nás to je prostě jen estetická vada 😉 Nemyslím, že s tím musíš valit na kožní.