Od narodenia boj so soplíkmi

matkaf
14. okt 2018

Zdravim vsetkych. Idem si k vam po radu lebo uz som z nasej situacie sost nestastna a brani nam uzivat si naplno zivot a tesit sa z kazdeho dalsieho dna... Nas maly ma momentalne 2 roky. Odmalicka mavame sople hadam aj kazdy mesiac. Bol kojeny 8 mesiacov. Ked mal 3 tyzdne boli sme hospitalizovany so soplom v nemocnici a dostal prve atb. Potom sme este dvakrat mali bacila na ktory nam znova dali atb. Ja uz mam pocit ze maly nema ziadnu imunnitu.... pred mesiacom nastupil do skolky je polka oktobra a uz dva tyzdne tam nebol co mal dvakrat sople a teraz idu znova 😢 nasa DR tvrdi ze to je normalne. Ja si to vsak vobec nemyslim a nechcem stale cpat do toho maleho organizmu lieky... prosim o radu na koho sa obratit co dat malemu? Myslite si ze mu treba dat porobit nejake testy spravit? Priapdne ak mate skusenosti s nejakymi alternativnymi vecami rada si precitam o hocicom. Dakujem krasne

pininka
14. okt 2018

A na alergika ste neboli. Lebo môj najstarší mal od troch týždňov škole, trvalo to dlho, ale sople boli číre, žiadne iné prejavy choroby. Vyskúšali sme všetky dostupné kvapky do nosa a nič nepomohlo. Až na alergika nám dala zyrtec,ktorý bral dlhodobo a toto mu pomáhalo. Našťastie v troch rokoch to preslo a odvtedy máme kľud.

hivanik
14. okt 2018

Syn bol tiez od mala zahlieneny a na alergologii az v2 r.mu zistili alergiu na Bkm, ine priznaky ako bolesti bruska nemal len zhlieneny
Preplach nosa fyziologickym roztokom treba vyskusat a pozri Kapucinku pri prvych naznakoch nadchy u nas top.

matkaf
autor
15. okt 2018

@pininka neboli sme zatiaľ nikde má tie sople také husté zelené... keby boli priehľadné tak to viem že alergia... A Dr nám povedala, že to takto až do 6 rokov može byť :( idem skúsiť nejaké prírodné lieky a na imunológiu s ním pôjdem...

matkaf
autor
15. okt 2018

@hivanik ďakujem pekne za rady no on bolesti bruška nemá ale samozrejme pôjdem s ním na vyšetrenia lebo už si myslím, že normálne to nie je... ďakujem pekne určite vyskúšam.

zuzana_kv
15. okt 2018

Ahoj ...my máme taký istý problém ..môj malý mal v lete 3 roky a odmalička bojujeme so soplami...všetko sa na neho chytí ..kojeny bol dva roky s tým že bude mať lepšiu imunitu a prd...do tých 2 a pol roka to bolo také že len sople ale potom začal horšie počuť . ...a výsledok je že nám idú zajtra mandle vyberať a vodu z usiek vytahovat

matkaf
autor
22. okt 2018

@zuzana_kv preboha tak to ma mrzi 😳 to je strasne co tie sople dokazu narobit a ja som teda vcelku bezradna a tiez vsetci hovorili ze a hovoria ze si ziska lepsiu imunitu 😏