Od koľkých mesiacov môžem dať dieťaťu detský paralen?

noeminka28
31. dec 2014

Od kolkych mesiacov mozem dat detsky paralen?

katrin21
31. dec 2014

malym skor cipok sa dava do zadočku, alebo brufen sirup, lebo tabletku zjest velmi nevedia....

sharlotta
31. dec 2014

Tam je to skor od kil, ani nie tak od mesiacov. Paralen sus - na krabicke je od 3 mesiacov/5kg.

lorela
31. dec 2014

@noeminka28
@katrin21
Detský Paralen aj Panadol vo forme sirupu môžu užiť deti od 3 mesiacov. Množstvo podľa váhy z tabuľky v príbalovom letáku alebo podľa pokynov lekára.
Ale existujú aj vo forme tabliet a čípkov.

noeminka28
autor
31. dec 2014

No ona ma uz skoro 7 kg . A ten paralen sus
su tabletky . Viete ja sa , mam prve babatko. Ona horucky to nechcem paralen, kasle horuckypcipkynlikasleralen jeparaletaka tabletka ze da do kopy vsetko skoro... tak preto sa pytam.

noeminka28
autor
31. dec 2014

Nooo a sirup by bol este lepsi

noeminka28
autor
31. dec 2014

Mam sprosty telefon 😠

lorela
31. dec 2014

@noeminka28 Paralen SUS je sirup, ktorý jej môžeš podať. Ak sa do troch dní stav nezlepší, choďte k lekárovi. Tuším spomínaš aj kašeľ, na ten treba tiež niečo predpísať.

noeminka28
autor
31. dec 2014

Na kasel mam stoptusin . Dakujem velmi za rady 🙂

kimina7
1. jan 2015

Su uz od troch mesiacov sirupy, davala som striekackou..neskor sa nam viac osvedcili capiky. Taletka polka sa moze od 6 rokov, ale hovoria, ze aj to len preto od 6, ze skor to nevedia prehltnut. Ja aj tak roztlacim a miesam s vodou na lyzicke a tak dam

kimina7
1. jan 2015

Sory, teraz citam, ze detsky....ja davam od 6 rokov polku co je uz aj pre dospelych...ale na krabicke by mali byt pre aky vek je urceny ten detsky