Od kolkych mesiacov mozem dat detsky paralen?
Tam je to skor od kil, ani nie tak od mesiacov. Paralen sus - na krabicke je od 3 mesiacov/5kg.
@noeminka28
@katrin21
Detský Paralen aj Panadol vo forme sirupu môžu užiť deti od 3 mesiacov. Množstvo podľa váhy z tabuľky v príbalovom letáku alebo podľa pokynov lekára.
Ale existujú aj vo forme tabliet a čípkov.
No ona ma uz skoro 7 kg . A ten paralen sus
su tabletky . Viete ja sa , mam prve babatko. Ona horucky to nechcem paralen, kasle horuckypcipkynlikasleralen jeparaletaka tabletka ze da do kopy vsetko skoro... tak preto sa pytam.
Nooo a sirup by bol este lepsi
Mam sprosty telefon 😠
@noeminka28 Paralen SUS je sirup, ktorý jej môžeš podať. Ak sa do troch dní stav nezlepší, choďte k lekárovi. Tuším spomínaš aj kašeľ, na ten treba tiež niečo predpísať.
Na kasel mam stoptusin . Dakujem velmi za rady 🙂
Su uz od troch mesiacov sirupy, davala som striekackou..neskor sa nam viac osvedcili capiky. Taletka polka sa moze od 6 rokov, ale hovoria, ze aj to len preto od 6, ze skor to nevedia prehltnut. Ja aj tak roztlacim a miesam s vodou na lyzicke a tak dam
Sory, teraz citam, ze detsky....ja davam od 6 rokov polku co je uz aj pre dospelych...ale na krabicke by mali byt pre aky vek je urceny ten detsky
malym skor cipok sa dava do zadočku, alebo brufen sirup, lebo tabletku zjest velmi nevedia....