Mamky od koľko mesiacov/ rokov ste dávali deťom inhalovať? Pomohlo to? Pridávam foto aký inhalator mám na mysli, kľudne môžete pridať aký máte vy a či ste spokojne 🙂 Dakujem🙏
Cca od 1,5 roku ..a inhaluju doteraz..13+9 ročný
od cca roka, po prvom pobyte v nemocnici s astmatickym zachvatom. mali sme pari boy. tie mali aj v nemocnici, aj v lucivnej na lieceni.
davali sme sulinku/vincentku. pri obycajnej nadche a kasli pomohlo alebo aspon ulavilo.
v podstate od maleho babatka - ak mal soplik a tazko dychal, tak som mu tu masku len navolno pridrzala pri nosteku a pomahalo mu to, aj pocas spanku, aj ked to nebolo natesno nasadene. Je to dobra vec, ale kludne by som sla do vacsieho stroja a k tomu tu najmensiu masku. (mali sme detsky a potom aj velky a ten sa mi pozdaval viac, ma lepsi vykon)
My od 8mesiacoch, mala alergicku reakciu. Este nevedela chodit, tak bola von na trave. Oci jej opuchli, bezali sme na photovost. A tam mi poradili, ze ak sa jej zpusti nadcha, tak mame inhalovat. Mame klasicky velky, tie detske ma odradili, lebo ze maju mensi vykon ako tie obyc. Ale skusenost nemam
Inhalovat mozu od narodenia.
Cim skor si zvyknu, tym lepsie. Malym babatkam staci dat masku blizki k nosteku, kludne pocas spanku.
Od roka cca ale kupila som hned malicky cestovny ultrazvukovy nie tieto vibracne hlucne potvory..deti sa toho mozu bat.
2 mesiace🙂
Dievčatá pomáha to aj na obyčajný sopel keď dieťa nemáva kašeľ ?
ano 👍 nadcha, sopel, zapchaty nos
od narodenie kedzevmala poskodene pluca