Od akého veku používali vaše deti inhalátor?

26. sep 2024

Mamky od koľko mesiacov/ rokov ste dávali deťom inhalovať? Pomohlo to? Pridávam foto aký inhalator mám na mysli, kľudne môžete pridať aký máte vy a či ste spokojne 🙂 Dakujem🙏

kacena4
26. sep 2024

od narodenie kedzevmala poskodene pluca

gubka71
26. sep 2024

Cca od 1,5 roku ..a inhaluju doteraz..13+9 ročný

lulamx
26. sep 2024

od cca roka, po prvom pobyte v nemocnici s astmatickym zachvatom. mali sme pari boy. tie mali aj v nemocnici, aj v lucivnej na lieceni.
davali sme sulinku/vincentku. pri obycajnej nadche a kasli pomohlo alebo aspon ulavilo.

hradnapani
26. sep 2024

v podstate od maleho babatka - ak mal soplik a tazko dychal, tak som mu tu masku len navolno pridrzala pri nosteku a pomahalo mu to, aj pocas spanku, aj ked to nebolo natesno nasadene. Je to dobra vec, ale kludne by som sla do vacsieho stroja a k tomu tu najmensiu masku. (mali sme detsky a potom aj velky a ten sa mi pozdaval viac, ma lepsi vykon)

paciko9
27. sep 2024

My od 8mesiacoch, mala alergicku reakciu. Este nevedela chodit, tak bola von na trave. Oci jej opuchli, bezali sme na photovost. A tam mi poradili, ze ak sa jej zpusti nadcha, tak mame inhalovat. Mame klasicky velky, tie detske ma odradili, lebo ze maju mensi vykon ako tie obyc. Ale skusenost nemam

anavixy
27. sep 2024

Inhalovat mozu od narodenia.
Cim skor si zvyknu, tym lepsie. Malym babatkam staci dat masku blizki k nosteku, kludne pocas spanku.

saxana000
27. sep 2024

Od roka cca ale kupila som hned malicky cestovny ultrazvukovy nie tieto vibracne hlucne potvory..deti sa toho mozu bat.

shee11
27. sep 2024

2 mesiace🙂

soraya25
27. sep 2024

Dievčatá pomáha to aj na obyčajný sopel keď dieťa nemáva kašeľ ?

shee11
27. sep 2024

ano 👍 nadcha, sopel, zapchaty nos

juliana4755
Odpoveď bola odstránená
Zobraz