Od akého veku môže dieťa inhalovať Vincentku ?

lady730
2. dec 2019

Ahojte. Chcem sa opýtať. Od akého veku môže dieťa inhalovat Vincentku? Mam doma trojročného a pol ročného. Môže aj ten 6 mesačný?

neznamaznama
2. dec 2019

@lady730 ako laik si myslím, že v tom nie je problém, problém je v tom, že 6-mesačné inhalovať nevie a tak sa to minie účinku. Pochybujem, že bude schopné
1.vydržať cca 15 minút v kľude
2. vydrží mať na tvári masku
3. dýchať tak, aby sa látky dostali, kde to je potrebné

eriksonka1234
2. dec 2019

@lady730 kľudne môže aj polročný. Ja som malú inhalovala ako bábätko v spánku, keď ma tvrdý spánok, nezobudi ho to.

nikpa
2. dec 2019

@lady730 áno, obaja môžu

lady730
autor
3. dec 2019

Ďakujem vám baby. Tak vyskúšam v spánku. A nestačí len tak ze by tu páru vdychoval keby som mu to pustila len pri ústa tým naustkom?

neznamaznama
3. dec 2019

@lady730 škodiť mu to neuškodí, ale ani to nebude mať taký účinok, ako keď má na tvári masku a správne dýcha. Vyskúšať však môžeš.

lady730
autor
3. dec 2019

@neznamaznama ani jeden z nich nemá na to vážne zdravotné dôvody. Len starší chodí do škôlky a keď to má pomôcť aby nebol často chorý tak podľa mňa by to mohlo stačiť. Ani 3 ročný mi nevydrží mat masku na tvári. Stále nejako skúšame ale vadí mu ta para. Tak neviem ako to urobiť aby to malo co najväčší účinok.

neznamaznama
3. dec 2019

@lady730 tak zacnite na kratucke chvile a napr. pri rozpravkach. Ale tak zas nemusi byvat chory
Mne najstarsi nebyval chory takmer vobec, najmladsi zas stale. Zalezi od dietata.

lady730
autor
5. dec 2019

@neznamaznama no vyskúšam to teda. Snáď ho to bude baviť.
Nebýva veľmi často chorý ale tie sopliky ho občas chytia.