Na uvod chcem napisat, ze ja si myslim, ze nase dieta urcite nema autizmus. Lebo vacsinou tu matky hladaju, ze ci ich dieta ma autizmus. Nasa dcerka ma 2 roky. Je to vesele dievcatko. V reci to je slabsie. Vie iba uplne zaklady povedat. Ale to vela 2 rocnych deti. Ale ma slabsi ocny kontakt. Malo kedy pozrie do oci. A iba na par sekund. Ale rozumie vsetkemu, rada sa hra, rada tancuje na hudbu, rada kresli, ukazuje ked ju nieco zaujme, ma rada deti. Ked ju oslovim, hned sa otoci na mna. Ale doktorka ma upozornila, ze ma slabsi ocny kontakkt Moja otazka je, ci sa da naucit na lepsi ocny kontankt?
Aj moj syn je taky. Aj ked mu nieco hovorim ked sa k nemu zohnem nepozrie sa mi priamo do oci. Ale ked mi nieco vravi a ja nevnimam sekundu tak mi aj povie: MAMA DO OCI POZRI😂 ale ako taky bezny ocny kontakt je tiez taky slaby, neviem ci sa to da “vytrenovat”
@ariannazara Ja som bola spokojna. Len doktorka ma zneistila. Preto sa pytam. Vravela doktorka, ze ju mam na ocny kontakt ucit. Tak sa pytam skusenejsich, ci sa da ten ocny kontakt naucit. Pre mna je mala dokonala. Som asi zaslepena laskou, tak som si ani nevsimla, ze ma slabsi ocny kontakt.
My to máme veľmi podobné s vami. Rozdiel je len v tom, že dcére (2r. a 3 mes.) sa očný kontakt posledné dva mesiace zlepšil. Ale zase minimálne reaguje na svoje meno, teda skôr takmer vôbec. Ale ostatným veciam rozumie, čo jej vravím. Okrem toho riešime aj iné veci a preto som sa rozhodla kontaktovať CVI. Uvidíme čo nám tam povedia
Co chceš aby na teba 2 rocne dieta nonstop pozeralo? Môj ma 4ri a vkuse je v pohybe a nemá čas sa pozrieť 😆