baby poradte mi, chodime k ocnej na preplach ocnych kanalikov. maly ich ma zrastene a nie a nie povolit. uz sme boli 13 krat a ocna nas pozyva kazdy den, v sobotu sme vynechali a to jedno ocko mu stihlo zrast :( skusili sme aj repik ale mala som pocit ze mu to moc nepomaha, dokonca ani mliecko moc nezabera. stale len kvapeme antibiotika a trapime sa v nemocnici.. 🙄 aj tak sa obavam ze ked mu to spravia, tak mu to zasa zrastie. ma to vobec vyznam trapit 7 tyzdnove miminko? ☹ ☹
Hej, takáto téma tu už raz bola, viem to preto, lebo aj my sme mali tento problém,ked mal Martinko 6 týždňov a znova sa mu to vrátilo o mesiac,ale chvalabohu, nám tie kanáliky spriechodnili už po 4 alebo 5 preplachoch a tiež sme kvapkali dvoje ATB....
A rozhodne by sa to nemalo nechať tak, lebo infekcia, respektive bacil v očku može spôsobiť vážnejšie poškodenie oka 😉
petramelka ja som tiež chodila s malym na preplach do nemocnice 5-6krat, ale mu to prešlo. no aj ked mavame zapalene očka. musíš byt silna a hlavne trpezliva.radšej mu tie antibiotika davaj a chodievaj aj na tie preplachy ked to malyčky potrebuje aby nemal potom ked bude starší ešte večšie problemy, 🙂 držím palce aby sa maličky urdravil 🙂
petramelka, ja som tiez chodila na preplachovanie kanalikov, ked mal maly 2 mesiace. Sprechodnili mu to uplne az na 3x, ale nastastie od vtedy mame pokoj a ocko nebolo ani raz zapalene. Predtym mal 2 mesiace ocko stale zalepene a hnisave. Brali sme kvapky- antibiotika a masticku. Treba to len vydrzat, ale urcite to bude v poriadku. Niektorym detom staci preplachnut raz a kanalik sa sprechodni ale ine deti potrebuju viac. Inak sme z toho isteho mesta, tak neviem ku komu chodis na ocne, ale ja som chodila k Dr. Dominovej a som maximalne spokojna aj s jej pristupom a vysetrenim.Drzim palce, aby to dobre dopadlo. 🙂
Chcem sa len opytat ake maju prejavy zrastene kanaliky? Zlte kaprinky v kutikoch?
baby,mám video na masáž očiek - kvoli tým slzejucim kanalikom,ztak ak by niekto chcela tak pošlite IP s mailom
myslím, že takých tém tu už bolo viac, skús pohľadať, držím palce