Dobrý večer,dcérka bude mať 3roky a začala škúliť.Idem si zajtra pre doporučenie na očné na Kramáre.Viete mi poradiť ako to tam funguje?Vopred ďakujem
Ďakujem pekne,včera sme tam boli a dopadlo to tak ako ste písali,objednali ma až 14.2.Ďakujem
No to bohužial tam tak chodi. V Dúbravke je dobra očná, je tam aj detské očne sanatorium, ale tam možno tiež budu mat taký termín a tam sa plati nejaký ročný poplatok.
https://www.e-vuc.sk/oftalmologicka-ambulancia-...
Nemáte náhodou tel.číslo?Chcela by som sa aspoň informovať.
ked si to otvorite, je tam aj číslo 🙂
Pozrela som aj volala,dátum má ešte neskorší ale viete mi aj povedať koľko ste platili to ročné?
Bohužial neviem, lebo my sme tam boli len pár krát a v tom čase este ročný poplatok nebrala. Ten potom nejak nastavila iba pre nových pacientov.Tak už teda asi počkajte na tie Kramare, tam su asi najlepší odborníci, predsa len maju najviac skusenosti...inak čudujem sa že sa žiadna mamička neozvala, určite má vela detičiek problem s očkami...skuste popozerat ine diskusie. My chodievame do Malaciek, Mudr. Foltýnová,ta berie aj bez poplatku, ale da sa objednat aj za príplatok presne na čas. Vysetruje deti aj dospelých. A nejaka vacsia nemocnica, polikliknika nema skorsi termin? Antolska, Ružinov...
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/dobry-ocny-lekar-v-bratislave-koho-mi-odporucite/
skuste popozerat starsie diskusie
@zlatka1986 to ste dostali este celkom fajn termin pochybujem ze najdete pri neakutnom probleme skorsi
Ďakujem,nieje to teda nič vážne?
Ďakujem pozerala som aj staršie evina313,a dopadli sme ešte fajn,ja len aby to nepostúpilo😢
Evinea313,skúšala som volať všade čo som našla a že pokiaľ nesom ich obvod tak im je ľúto.No neviem nič zohnať sķôr,ževraj toho 14-teho je úplne super.Ževraj nemám cvičiť z očkami dovtedy,tak neviem ako jej pomôcť😢
no ak to nemate daleko, skuste zavolat tejto : https://www.zzz.sk/zariadenie/1330-ocna-ambulan...
ona podla mna vezme, skuste jej povedat do tlf že aký mate problem a ake obavy, tak by vas podla mna mohla zobrat. je velmi mila, aj sestrička
@zlatka1986 skulenie sa za tych par tyzdnov nezmeni. Pri tomto ocnom probleme by som neexperimentovala s ocnou doktorkou, ale radsej tie kramare, kde s tym maju vacsie skusenosti a vedia zmerat oci aj malym detom. Pri niektorom type skulenia treba specialne ocne cvicenia, pri inom zase operacia. Drzim palce.
@mery34 Ja mám l
@mery34 Bojíme sa len aby to nepostúpili k horšiemu😢Viete zrazu mi dieťa začalo škúliť,niekto ma straší a niekto aby som boľa kľudná.Tak chcem to čo najškôr vybaviť☺
@evina313 Ďakujem idem vyskúšať.😊
@zlatka1986 chapem. Moje dieta skuli tiez. Priznam, ze ziadne katastroficke scenare som nepocula. My sme si to nevsimli, vsimol si to az moj brat. Spatne na fotkach to bolo viditelne pol roka dozadu. Moja dcera chodi na ocne cvicenia. Ja by som urcite isla aj na kramare na vysetrenie. Nie kazda ocna lekarka vie spravne vysetrit trojrocne dieta - hovorim z vlastnej skusenosti. Nie kazda ocna vie ako spravne postupovat pri danom type strabizmu = skuleni.
@zlatka1986 Aj moja dcerka zacala teraz v zime, v 2,5 roku skulit, pri pohlade do blizka, postihlo to obe oci, lricom jedno viac ako druhe. Tiez z nicoho nic. Boli sme na ocnom na Kramaroch, zistili, je potrebuje okuliare, takmer 3 dioptrie jej na oboch ociach namerali, dostala okuliare, ktore po nasadeni nechcela ani zlozit, zjavne teda vidi lepsie, aj to sama vravi. A po mesisci nosenia okuliarov skuli podstatne menej, mozno o 80%.. Dr.vravela, ze prave vo veku okolo 3 rokov sa toto stava, ze dieta zacne z nicoho nic skulit, ze do 6r.veku sa vyvijaju jednotlive zrakove pochody a toto je kriticke obdobie, kedy sa skulenie objavuje, velmi casto ako prejav poruchy zraku, ako mame my, kedze oko dobre nevidi, musi sa viac namahat a skulenie je potom vysledok tohto vsetkeho. Tak nemysli hned na tie najhorsie scenare, hoci, aj ja som na tie samozrejme najskor myslela...
@zlatka1986 ako? našli ste niekoho?
Ďakujem všetkým obzvlášť evina313,máme to zasebou.Nieje to najhoršie ale ani nie dobre,máme najsilnejšie +Pani Janickadr,takto ma ukľudnila aj pani doktorka.Ešte raz ďakujem v máji ideme na kontrolu,dúfam že to bude lepšie😊
Tak aspon viete...boli ste v Malackach?
P. doktorku čo som Vam odporučila v MA je fajn, ale pre pokoj v duši by možno nebolo od veci ist este na tie Kramare. Maju najlesie vybavenie aj skusenosti 🙂 I ked, neviem ako je to s ochotou...potrebovali sme 1x vysetrnie, ale odbili nás že k nim nepatrime, tak sme isli k inej. Nemali sme však nejaký velký problém, tak sme to nejka neriešili.Napriek tomu si stojim za tým, že maju určite naj vybavenie a naj skusenosti...všetko dobre prajem 🙂
@evina313 Boli sme na Kramároch😊Ešte raz ďakjem,pekný večer😊
nechodime na očne, ale na viacere ambulancie sa treba objednať, skuste kuknut na stranke www.dfnsp.sk. Snáď sa ozvu nejaké mamičky ktoré tam chodia.Držim palce aby vám to dobre dopadlo.