Chcela som sa vas opytat, ci moze suvisiet hnacka ako neziaduca reakcia po tomto ockovani?Vdaka 😕
ona ma upozornila na kadeco ine, len nie na hnacku....zatial kazde ockovania co sme doposial absolvovali, tak sme mali bez akejkolvek reakcie 😒
My jsme ji taky měli a moje Mudra řekla, že to jako reakce na očkování určitě není..tak kdo ví, kde je pravda ☹
to je to očkování v 15 měsících - zarděnky, příušnice, spalničky?
jsem našla tohle:
http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/MMR.htm
dole jsou nežádoucí účinky 😖
junovka ja si myslím že to nebude reakcia na očkovanie.kedže tato latka neprechadza cez žaludok tak by to nemalo robiť hnačku a včera som preluskala aj nejake knižky doma a nikde som nenašla takýto vedlajší učinok.neidu jej stoličky?alebo nemohla by mať teoreticky nejaku virozu?teraz su dosť rozšírené 😉
prvapomoc - no v tom odkaze, co jsem včera dávala, průjem jako nežádoucí účinek je, ale je označený za méně častý 😅
hej všimla som si a ono zas každe dieťa je ine,možno naozaj to bolo z toho,ťažko povedať,lebo teraz je naozaj aj take obdobie ked su velmi rozšírene aj črevne virozy tak to sa potom ťažko rozlišuje.každopádne by som asi zavolala doktorke.
dakujem vam pekne babenky.Dnes sme to odhalili-vysiel nam ocny zubok 😎 ....a hnacka trvala len vcera, dne suz je ok/klop-klop/ 😉
super junovka 🙂 a bola mala aj moc zla?očne zuby vraj dosť bolia aj mojho syna vtedy prehanalo aj bol jak čert 😝
prvapomoc, ona uz pofnukavala dost dlho, teda paru tyzdnov 😝 ....a vzdy len by sa na rukach nosila 😒
junovka - tak super 🙂 a co jsou to očné zuby? 😅
jabber, to je treti zubok vlavo hore aj dole, tak isto treti zubok vpravo hore aj dole 🙂 😉
junovka - aha, díky 😉 🙂 u nás jsou to špičáky
ano,dr.ta mala na to upozornit. 😉