Mamičky vcera sme sa boli očkovať 2 dávkou do noziciek mame 5 mesiacov. Večer sla buvqt o 5 minút bola hore s placom a celá teplá odmerala som teplotu a mala zvýšenú dali sme nurofen do polovičky a vsetko vyzvracala. Potom okolo pol 11 som jej merala mala 38,3 tak som jej dala čajík do ritky a do 3 sme raz boli hore raz spali potom zaspala až do piatej... teraz som jej merala teplotu a má 37,7 neda sa jej buvat a vidím ze je unavena prosím vás čo mám robiť??? Ďakujem za každú odpoveď. Je plne kojena
Ak je ubolená, daj lieky... skôr to zvládne ak si pospí. A nôžky ste chladili hej?
@bagre včera cely deň do 7 a potom okolo pol 9 zas do 1.. je potrebné ešte chladiť?
Tak už asi nie, iba ak by mala miesto po vpichu veľmi opuchnuté...
Uz to klesa, bude dobre. Hlavne vela tekutin. Po ockovani je to uplne normalna reakcia. Aj moj maly mal 1-2 noci zle a potom uz bol OK. Miesta vpichu treba vzdy rychlo ochladit, aby moc neopuchli a neboleli.
Hlavne kľud, nič strašné sa nedeje,ja by som dala cipok , nech sa jej troška uľaví, asi ju to aj boli, sa jej uľaví, a pospinka si.