Zdravím vás malý ma už tretí deň teploty. Dnes som si všimla že ma na chodidlách takéto vyrážky. Ma to zatiaľ len tam. Môžu to byt ruky nohy ústa ?
@slavomira236 môže to chytiť aj dospelý?? Môj už začína mať aj na rukách
@gabika9878778 ano, moj nedavno mal, ale vysli vyrazky na rukach najprv. Na druhy den mal uz biely jazyk a v ustach akoby afty.
@gabika9878778 ano moze to mat aj dospely, je to vysoko infekcne.
@gabika9878778 je to nepravdepodobne, ze chyti dospely...jedine ze ma oslabenu imunitu...tak mi vravela dr. Nikto to od neho nechytil, ani my dospely, ani starsie deti. Ale musi ostat doma, to je jasne.
Oki. Ďakujem. Malý je aj dosť zahlieneny súvisí to stym? V noci sa budí. Včera sme boli u lekárky tá v ústach nič nevidela len že ma prekrvene hrdlo. Dala nám antibiotika
Ano zrejme je to ono.Najhorsie su tie afty v a okolo ust.
Syn sa zobudil nemá na sebe ani vyrazku tak tomu nechápem. Nemôže to byt aj reakcia na atb ?
Ženy, tie čo ste to chytili od deti. Ako dlho to trvalo kým sa vám ukázali nejaké príznaky. Koľko dni
Ja musím poklopať. Malému to krásne mizne už skoro nemá žiadne vyrážky. Len stále zvýšená teplota. Včera vybehli dnes mal tri bodky na nohe. Dúfam že už sa to nebude rozširovať ďalej.
@gabika9878778 my sme to postupne dostali vsetci po 3 dnoch. Najhorsie to mal muz… vsetko mu bolo co sa len da pri tej chorobe
@zuza265 bože tá akurát je tretí deň. Tak dufsm že nič. No ďakujem za odpoved
@gabika9878778 ja neviem preco tie lekarky hned buchnu Atb...mal aspon zvysene Crp? Tato choroba je virusova, aj asi 80% bolesti hrdla je sposobene virusmi kde Atb netreba. Nasi mali len pri angine a ju mali len raz.
@gabika9878778 pozor po mesiaci cca mu mozu zliezt nechty. Mojmu zliezli vsetky na nohach
My sme toto mali nedávno, tiež sopel, horúčky, bolesť hrdla, kašeľ, dala nám antibiotiká na základe kultivácie, a potom sa mi takto mala vyhadzala dlane nohy úplne všetko, celé telo. Boli sme na pohotovosti, ďalší deň u našej pediatricky a nevedeli zhodnotiť, či je to alegria na antibiotiká (ale zapísala to do karty ako pravdepodobné) alebo choroba ruky nohy ústa.
Doktorka pochybovala preto, lebo vraj pri alergii aj pri tej chorobe to neodoznie tak rýchlo. U nás tri dni veľmi výrazne a potom veľmi rýchlo odoznelo, len také svrbenie ostalo.
@miladka234 vieš čo on ma jednu vyrazku na nohe preto mi to príde divne. Okamžite mu zabral fenistil
@euka210 nedávam mu ich zatiaľ. Len mi príde divne že všetky vyrážky zmizli
@slavomira236 aj mojmu. Aj malej. Iba mne nie
@slavomira236 Mozem sa vas prosim spytat ako dlho zliezali nechty? Nam teraz zacali (choroba bola pred 2,5 mesiacom). Dakujem.
@monika4487 u nas to trvalo celkom kym sa vymenili postupne. Najskor ruky potom nohy. Ale podla mna 2 tyzdne to trvalo isto
@monika4487 ahoj dlhoo mozno 3tyzdne musela som prelepovat
@slavomira236 a s kozou nemate skusenost ze sa lupala? Moj par dni ma na prstoch na rukach, tak neviem ci od toho ci plesen??? Zajtra ukazem dr,ze co to.
@miladka234 nas zacal len teplotovat v pondelok a v utorok vecer vysyp, streda rano uz aj usta, nechutilo mu jest...v piatok uz usta ciste, len stale teplota a bolest brucha sa pridala...v sobotu sme skoncili na urgente a nakoniec mu vyberali apendix 🤦♀️😭
@zuza265 Dakujem
@slavomira236 Dakujem
@gabika9878778 ahoj ano aj mj tk mal len na nohach a horucky a nekludny bol v noci...od neh sa nskazila dcerka no ona horucky nemala a vyrazfky mala na zadku a dolnej casti chrbatika