Žienky koľko mali vaši drobci obvod hlavičky v 6tt?
Môj sa narodil a mal 38cm a teraz ma 40cm. Ďakujem
"obvod hlavičky v 6tt" ci v 6t
@veronikaszabova 6t pardon preklep
@kamilka95 Nas ked sa narodil mal 35 cm. V prvom mesiaci mal 39.5. V druhom mesiaci mal 41cm... Neviem kolko mal v 6 tyzdni ale asi nieco medzi tym.
Mas njake pochybnosti?
@kamilka95 moja prvá dcéra mala hydrocephalus, keď sa narodila mala 37 obvod a keď ju operovali v dvoch mesiacoch mala 40. Teraz je to zdravá zmaturovana slečna. Keď sa ti cokol ek nezdá, pýtaj sa na neurológiu. Ťažko takto riešiť. Lebo nevieme celkovo váhu a dĺžku, keď sa narodil atď... Najmä keď máš pochybnosti chod. Pediater co hovorí? My sme mali šťastie a objavili to pri jednom z posledných utz pred pôrodom. Takže som išla sekciou a hneď bola sledovaná. Preto ti radím pri pochybnostiach rieš. Aj keď teraz sa robí automaticky utz mozgu po pôrode.,takze pochybujem, že by niečo takéto prehliadli.
@maciatkolulu lekár hovorí že je to v norme lebo keď narodil už ju mal väčšiu a ze za 7t 2cm je úplne v norme aj keď mne sa to zdá veľa ale na pohľad vôbec je pravda ze ju má dozadu a to mame rodovo.
@kamilka95 tak, keď to hovorí Dr. On pozná dieťa. A reálne každé dieťa je iné. Takže žiadny strach a keď máte v rodine tvar hlavy, tak nerieš, nemeraj, čo ťa vôbec napadlo to riešiť? Máš nejaké pochybnosti?
@kamilka95 38 v 7 tyzdni 😊