Mamičky, prosím vás, neviete mi poradiť čo je dobré na obnovu črevnej mikroflóry pre ročné dieťatko? Užíva už totižto tretie antibiotiká za sebou, lebo stále má problémy s uškami. Dokonca dostávala aj ATB do žily. Cez deň aj šesť krát kaká a stále také redšie. To že má držať dietu a jesť veci na zahusťovanie, to viem. A aj to robíme. Doktori povedali, že to všetko má z toľkých antibiotík a že sa jej musí obnoviť črevná mikroflóra. Probiotiká užíva. Neviete mi prosím poradiť, čo také ešte by som jej mala dávať? Za každú radu vopred ďakujem.
@deniss_megan nie
@bubatelka no po tolkej dobe uživania ATB je to dost tažke,imunita je oslabena a aj črievka. V prvom rade by som tie ATB nedavala a vzala dieta niekde do nejakeho centra bud biorezonančne alebo leičila homeopatiou.Probiotika, vitaminy tiež davat.Aspon C a D vitamin. Stolica bude stale riedka pokial budeš davat tie lieky. 😖
Fuuu tolko antibiotik... Urcite by som nasadila k probiotikam vlakninu, bez ktorej sa probiotika nemozu rozmnozovat a vstrebavat... Ludia, ktori nemaju dostatok vlakniny, uzivaju probiotika takmer zbytocne
@bubatelka vela jogurtov sa snaz davat nesladenych, mix. ovocie aj so zeleninou, najlepsie sa snazit nezatazovat zaludok potravinami kt. zvysuju kyseliny/sladkosti a slane/ no predpokladam ze to nedavas, malo bielej muky, snaz sa spaldovu alebo ine druhy muk, ryzove kase-da sa kupit ryzova krupica cista-velmi dobra je a nevecer najma drzim palce
@deniss_megan teraz má zakázane mlieko a mliečne výrobky.
skus probiotika Enterina, je tam aj exktrakt z cucoriedok, skus multivitaminy, ale po douzivani antibiotik to bude chciet len cas.
Acidofilne mlieka,kefir, jogurty..to vsetko moze kedze ma rok.
probiotika actibax sme davali my, dostala som odpolrucene a spokojnost 😉
aj ja sama ked dostanem antibiotika hned v lekarni pytam aj probiotika
@bubatelka a este ho kojis?