Ahojte. Mam obrovske obavy. Moj syncek ma 3,5mesiaca a v porodnici mu vysli OAE dobre. Ale uz dlhsie na nom vidim, ze ho vobec nezaujimaju ziadne hracky co vydavaju zvuky. Takisto nereaguje na moj hlas, neotaca sa vobec za zvukom. Ked nieco silno buchne, tak zmurkne, ale tiez nie vzdy. Pediatricka to videla a povedala, ze je podozrenie na poruchu sluchu. Odoslala nas na foniatriu, ale tam vraj az v 5.mesiaci vysetruju sluch. Ideme k sukromnemu orl. Je mozne, ze pocuje a len sa mu proste nechce reagovat? Alebo je mozne ze od narodenia sa mu stratil/zhorsil sluch? Velmi sa bojim ☹️
@majla87 možno ho to len nezaujíma, náš bol tiež taky flegmoško 🙂 Nám nenamerali xkrat OAE, tak sme mali stresy, ale potom časom sa otočil aj na zvuk, ktorý nebolo skoro vôbec počut. Aj naša dr. povedala, ze je cisty salamista 🙂 Na vysetrenia isto chodte, nemate co stratit. Hlavne nestresuj, uzivaj si drobca. Drzime paste 🍀
@lenuska0075 dakujem. Tiez dufam, ze to bude skor flegmos (no po maminke by potom urcite nebol 😅)
ahojko my sme mali opacny pripad zle vysledky 3x a dieta poculo neboj nebude to az take zle moze to byt aj tym ze mohol mas zatecene uska soplikmi deti maju eustachovu trubicu spojenu t.j. usko s nosom a ak s upcha zle pocuju alebo len istu frekvenciu, a casom sa to upravy. nasej vzdy po zapaloch priedusiek ci angine vysli zle vysledky, inak je blbost ze az v 5m. robia testy robia sa vzdy ked treba treba zajst na spravne oddelenie najlepsie do nemocnice kde maju pristoje na meranie sluchu (specialne) a objednaju vas hocikedy treba prist ked ma ist dieta spinkat a mera sa to pocas spanku nie ked je babatko hore aby neboli rusive faktory na obrazovke (babatko sa nesmie hybat a rozpravat) drzte sa
Ahoj, moj tiez tak cudne nereagoval, casom zacal, viem, ze som sa tiez bala. Drzim prsty, nech je ok.