Obarenina 2. stupňa u 3-ročnej dcéry

daria2018
4. apr 2021

Ahojte, 3 ročná dcéra sa obarila na hrudníku vriacim čajom. Brali nás hneď na chirurgii, každé 2 dni prevez(dermazin). poradili mi svietiť Bioptron lampou, ale má to zpigmentované a ohraničené hnedou farbou. Máte nejaké skúsenosti, či to zmizne, ak áno, kolko to trvalo? Uz je to 6 týždňov. Ma to hladne, pekne, len flakate.

katkami123
4. apr 2021

@daria2018
Naša tiež to iste iba na ruke. Ešte sa 2.st. Rozlišuje na a alebo b. Naša ma ešte trochu fľaky, ale zmizlo jej to skoro po vyše roku.

klarissa25
4. apr 2021

Ja som sa obarila ale teda vriacou vodou resp ze ta voda sa na mna vyliala ked vrela mala som asi 4 roky.. Teraz mam 28 a jazvu mam velku viditelnu

hettinka
4. apr 2021

@daria2018 syn sa obrátil v 1 roku, fľak (on má biely) má doteraz, už má 14. Našťastie nie na viditeľnom mieste. A veľký pozor tento rok na opaľovanie, najlepšie vôbec neopaľovat.

bavlnka92
4. apr 2021

náš sa obaril 2 roky dozadu. stiahol na seba zaliatu kávu. preväzovali sme, natierali a celé leto to mal zakryté bez slnka. teraz to má len svetlé. ja som mala 3. stupeň s pľuzgiermi od žeravého oleja v práci a aj po 10 rokoch mi vidno jazvu (miesto kde bol pľuzgier mi zostalo vyvýšené).