MAMINKY POTREBUJEM PORADIT.STALO SA VAM UZ TAKA SMOLA ZE SA VAM VASE DIETATKO OBARILO HORUCIM CAJOM?MOJMU SYNOCEKOVI DNES ☹ MA VRAJ OPARENINY 1-2 STUPEN NA LAVEJ STANE TVARICKY A HRUDY AKO SA TO POTOM DA LIECIT POZNAMTE DOBRU MASTICKU ALEBO NIECO CO BY MU POMOHLO.OSTANU MU JAZVICKY? MATE STYM SKUSENOSTI?KAZDA RADA JE VZACNA DAKUJEM
@slulu24 ahoj moja sestra ked bola malinka tak sa jej to stalo obareniny 1-2 stupen na brusku a stehne hned utekali na pohotovost a tam jej predpisali nieco na to neviem co ale to su uz roky....a jazvy no na nozicke zostali najskor take flaky ale kazdym rokom ako sa opalovala sa to nejak vyrovnalo a uz dlho nikde nic nema........
to mi je velmi luto, treba davat velky pozor
tiez som poznala jednu co sa jej to stalo a zial ostala jazva na licku dufam ze vo vasom pripade tomu tak nebudem drzim paste a skore hojenie
skus sa informovat na mast Imunoglukan. Ci je vhodna aj na popalene miesta. Tato mast ma vsak regeneracny ucinok na bunky koze, plus je hojiva. Je mi to luto co sa stalo syncekovi, a na tvaricke.....neboj, isto to nebude take zle ako sa teraz mozno obavas.
Teraz som mrkla na tu mast, mam ju doma a je tam napisane presne - na regeneraciu a obnovu koze. Toto znie slubne.
Moja dcerka sa obarila horucim cajom, ked mala necely rok(takto pred rokom), nastastie "len" na lavu rucicku, na prevazovanie sme chodili dva tyzdne, kazdy druhy den, chirurg jej na to daval mast dermazin a potom, ked povedal, ze je to ok, tak uz sme doma natierali calciovou mastickou. Malicka tam teraz nema nic, ziadnu jazvicku. Moc drzim palceky, aby sa Vam to dobre zahojilo a nezostali nasledky. 😔
dakujum vam svetkym co ste mi napisali.je to moj synovec a nepytala som sa ESTE LEKARA idem zajta so sestou k nemu velmi sa vazim z este mi napisali budeme skusat vsetko DAKUJEM
@slulu24 mas maleho doma ci si ho nechali v nemocke?Ak doma tak ti museli povedat co mas pouzivat,mala by si to mat napisane aj v sprave a najlepsie do prevazu do toho nesupaj.Isto mu to v nemocke osetrili mastnym tylom aby sa to nelepilo na obvaz.Potom si hlavne zadovaz vela vela calciovej masticky a casto niekolko krat denne teba premazavat.A dlhodobo
Kamarátka ako dvojročná stiahla na seba čajník. Aký stupeň obarenia to bol neviem, ale následy ostali.