Nystagmus u detí

katrina18
19. sep 2013

Ahojte mamičky chcem sa spýtať či ma niektora vas s týmto skusenosti....ak ano ako ste to riešili da sa to nejak upraviť ??? dakujeeem

lilinka77
23. sep 2013

@katrina18 ahoj. Zalezi u ako staho dietatata. U babatiek je to normalne..

katrina18
autor
23. sep 2013

Tak maly ma zachvilku rok, a stale mu behaju očka, neviem či mam z nim isť na operaciu a kedy

asocial
23. sep 2013

@katrina18 ja som sama s tymto...a mam aj kamaratku s touto chybou..mozno je medicina uz dalej, no neviem o tom, ze by sa to dalo odstranit...ja som nikdy komplexom pre to netrpela; mozno je to mojim postojom,
Da sa s tym zit..ked som bola ako asi 11 rocna na jednom vysetreni, doktor povedal, ze v puberte sa to moze zhorsit ( ja mam okrem toho jeden ocny nerv kratsi, preto davam bokom hlavu, a ludia si myslia, ze to preto, lebo nepocujem dobre)...

katrina18
autor
23. sep 2013

Ja som čitala že sa sa to da operaciou zmierniť alebo odstraniť, ale neviem kedy je najlepšie isť na taku operaciu a kde taku operaciu robia

mufa1987
18. jan 2019

Dobrý večer. Viem že táto téma je už stará ale tak možno...Nám tiež dnes diagnostikovali horizontalny nystagmus a krátkozrakosť. Máme 15 mesiacov. Čo môžem očakávať do budúcna?Ďakujem ak sa niekto ozve