Ahojte mamičky chcem sa spýtať či ma niektora vas s týmto skusenosti....ak ano ako ste to riešili da sa to nejak upraviť ??? dakujeeem
Tak maly ma zachvilku rok, a stale mu behaju očka, neviem či mam z nim isť na operaciu a kedy
@katrina18 ja som sama s tymto...a mam aj kamaratku s touto chybou..mozno je medicina uz dalej, no neviem o tom, ze by sa to dalo odstranit...ja som nikdy komplexom pre to netrpela; mozno je to mojim postojom,
Da sa s tym zit..ked som bola ako asi 11 rocna na jednom vysetreni, doktor povedal, ze v puberte sa to moze zhorsit ( ja mam okrem toho jeden ocny nerv kratsi, preto davam bokom hlavu, a ludia si myslia, ze to preto, lebo nepocujem dobre)...
Ja som čitala že sa sa to da operaciou zmierniť alebo odstraniť, ale neviem kedy je najlepšie isť na taku operaciu a kde taku operaciu robia
Dobrý večer. Viem že táto téma je už stará ale tak možno...Nám tiež dnes diagnostikovali horizontalny nystagmus a krátkozrakosť. Máme 15 mesiacov. Čo môžem očakávať do budúcna?Ďakujem ak sa niekto ozve
@katrina18 ahoj. Zalezi u ako staho dietatata. U babatiek je to normalne..