Ahojte...nikdy sme podobný problém nemali, tak sa pýtam.
Malý 6r. Nad ránom sa zobudil že cikať, ale potom behom hodiny išiel asi 6x a len si cvrkol.
Doobeda nič, pohoda a teraz poobede a trvá doteraz uteká stále každú chvíľu na wecko a niekedy nič alebo si len cvrkne.
Na bolesť ani nič iné si nesťažuje.
Doma nič nemám také na močové cesty, môžem to nejak zmierniť alebo mu pomôcť?
Zajtra zabehnem do lekárne niekam do mesta
@nikpa no práveže on potom zaspal a keď sa zobudí o ôsmej, odvtedy nič až teraz poobede a to s už nemala možnosť behnut do mesta ( dedina 25 km od mesta🤷)
Moze to byt aj stres. U nas to tak je. Vzdy ked je v strese ide aj 5x po sebe v priebehu 20min🤦
My mame tiez od dnes podobny problem, rano mi vstala, isla cik 3x kazdych 10 min, potom po hodinach alebo tak, no dost casto tiez sme nikdy nemali problem, tak som jej davala od rana veľa pit a urologicky brusnicovy caj 🤷🏻♀️ snad to do zajtra prejde 🤔
ja som skrz tohto chodila so stredným nefrologičke /dostali sme sa tam za zápal/, lebo ako keby zadržiaval moč, učili sme ho tlačiť do mechúra, bolo to komické, ale asi sa podarilo. Ono išiel na sono, potom ho poslala na wc a znova na sono, tak sa nato prišlo
Môj mal v 6ticj rokoch podobný problém, boli sme na vyšetreniach na nefrologii Všetko v poriadnu. Vraj je to psychické. Teraz ma 8 je to lepšie ale stále chodí často. Dr nám radila: keď ide cikat poslať ho hneď ešte raz nech docika všetko a potom ho zdržiavať. Nepustit skor ako o napr. hodinku.
@mirkava ale on ide doslova že docikam sa...behom pol hodiny aj 5x a potom hodina kľud a začalo to zas ...davala som mu teraz viacej piť lebo nič doma nemám na také veci... Doslova mu to už išlo na nervy že sa mu pokazila cikula plakal večer nad zachodom
Juuj zlatko, chúďa. Zober ranný moc a k Dr. Držím palce
Zistila si príčinu? Lebo mame rovnaky problém
Tak keď to má od rána, už si mu mohla niečo kúpiť, nie je to nič príjemné a môžeš sa to rozvinúť do väčšieho zápalu. Ak to neprejde, v pondelok s ranným močom k pediatričke. Dovtedy detský urolologicky čaj a brusnicovy sirup pre deti z lekárne.