Nurofen sirup pre mesačné bábätko

3. feb 2024

Ahojte, mala by som na vás otázku, dávali ste pre mesačnému bábätku nurofen sirup pri teplote? Ak áno tak koľko?

pukina
3. feb 2024

nurofen je az od 3 mesiacov. pri tak malych babatkach sa treba riadit tym co povie pediatricka, nedavat len tak hocico

glorikarebeka
3. feb 2024

Tiež by som radšej zavolala na pohotovosť čo robiť pri tak malom dieťati...

nitka1157
3. feb 2024

Len paralen sa moze.ale volaj na pohotovost.poradia ti co robit

autor
3. feb 2024

Dakujem ☺️

lavender94
3. feb 2024

Pri babatkach do pol roka by som sa vždy poradila s pediatrom. Inak sa paracetamol aj ibuprofen davkuje podľa váhy.

autor
3. feb 2024

Áno chápem dakujem, len som si zakúpila pre istotu, lebo včera sme boli s malou na poradni a v čakárni tam bolo plno chorých deti… Zvykli sme chodiť po obede, len nás volali aby sme šli skôr, keby som to vedela, tak urcite by som tam ani nešla.

fion22
3. feb 2024

My sme mali čipky s obsahom Paracetamolu, boli od 3 kg. To sme ešte pred narodením kúpili, poradili nám v lekárni, ale myslím že sme ich nepoužili

ankare
3. feb 2024

Tak toto by ma nastvalo. Ešte k tomu, keď ide takmer o novorodeniatko. Veľa zdravia prajem!

luliu
3. feb 2024

Áno samozrejme, teplotu treba zraziť ak je vysoká

luliu
3. feb 2024

@nitka1157 môže sa aj Nurofen, ak má dieťa teploty treba striedat

autor
3. feb 2024

Aj mňa to veľmi navstvalo, ale aspoň už budem vedieť že nikdy viac! Dlho sme veľmi nečakali, manžela som poslala von s malou. A ja som stála vo dverách😄 hneď keď už otvorili tak som dala aj kartičku, ostatným sa barz nepáčilo. A ešteže som mala aspoň rusko….
Ďakujeme 🙏🏻

autor
3. feb 2024

Jak otvorila sestrička dvere tak ma odignorovala🥲😀 ale nenechala som sa.🤣

autor
3. feb 2024

To kde sme. Človek si mysli že keď nás zavolajú z amb. Aby sme šli skôr lebo nebudú tam dlho. Tak aspoň dajú termín na vtedy keď už tam nikto nebude… aspoň ja som si myslela