Ahojte mamičky dcerka je nachladnuta nadcha už troska aj kašle .. bola som s ňou pri doktorovi ten nám dal pamicon kvapky a povedal že ak bude mat teplotu mám dať nurofen .. ale neviem čo je lepšie pre tak malé bábätko sirup alebo cipky ? A koľko jej toho vlastne dať keď na sirupe píše od 3 mesiacov a cipky mám tiež od 3 mesiacov .. dcerka váži cca 3,7 kg , ďakujem
@nika12323 ka si myslim, ze lepsie cipok. Mne deti nikdy nechceli otborit usta alebo prwhltnut sirup
Neviem, ako na SK, ale nam v Spanielsku kazali ist s kazdou horuckou do 3 mesiacov na pohotovost.
@nika12323 no do 3m se ma totiz uzivat paralen, tak nevim jakou ma tvuj pediatr zkusenost. Davkovat musis podle vahy.
Osobne by som dala čipku
Nám pediatrička kázala najprv cipku, a keď nezaberie tak polovične množstvo nurogenu podľa váhy
dieta s teplotou do 3 mesiacov ma ist do nemocnice. Ved aj tie cipky su az od 3m resp 7kg.
Zatiaľ chvála bohu nebolo treba a dúfam že ani nebude treba ale ďakujem všetkým 🤍
@nika12323 vždy sú lepšie čipky, lebo nezaťažujú žalúdok. Ale rovnako účinný je sirup, to už je na tebe čo dáš. A riadis sa hmotnosťou, z čipku môžeš dať len polovicu, aby ti vyšlo dávkovanie