Ahojte mamicky, prezrela som diskusie tykajuce sa novorodeneckeho akne, ale nenasla som, co som potrebovala. Moj maly mal novorodenecke akne (aspon podla dr. to tak bolo), mala som natierat Holtovym kremom. Malemu sa tvaricka zacala susit az supinatiet tak som zacala premastovat Calciovou mastou. Dneska do rana pravdepodobne ako spinkal si jedno licko osuchal tak az mu mokva. Tak teraz neviem ci aj nadalej premastovat alebo zase susit. Nemate s tym niektora skusenost.
Koznej dr. s nim samozrejme pojdem, uz to aj riesim, ale kazdy pozname ako je to s objednanim a cakanim na termin. Dakujem za kazdu radu.
My sme mali tiez tento problem, pri oboch detoch. Predpisala nam tiez holtov krem, ale poradila mi natieraz materskym mliekom. Pri oboch mi pomohlo. Ziadne kremy som ani nepouzivala. Vzdy som si na gazu alebo vatovy tampon odstriekala mlieko a ponatierala. Rano a niekedy aj vecer, podla potreby. Ak to boli take mensie vyrazocky, tak do druheho dna boli prec a take vacsie za dva dni. Ak chces tak vyskusaj.
Dakujem vam za rady. Ja som mala pocit, ze sa nam to uz pomalucky straca, lebo sa mu to zlialo do takych cervenych flakov, ktore uz pekne bledli, ale dneska rano ma cakalo prekvapenie, polka licka mokvava tak teraz som nevedela ci skor zase susit alebo premastit nech sa mu obnovi pokozka. Pri prvom synovi sme toto nemali takze nemam skusenost ako to riesit. Este raz vdaka.
@vladka262 my ked sme to mali, tak nam kozna kazala najskor s liehom poutierat, potom nam dala mast a na noc este tekuty puder.. za par dni bolo po tom..