Ahojte mamičky, ktorej bábätko malo novorodeneckú žltačku? Dcére zistili pár dní po pôrode, dali ju do inkubátora pod to svetlo na 15 hodín. Po 24 hodinách mala už výsledky v poriadku. Má presne týždeň, ale bielka má stále žlté. Neviete či je to v poriadku? Ďakujem sa odpoveď
nas maly bol zlty este skoro mesiac 🙂 ono sa to pomaly odburava stolicou a mocom, davaj na slniecko a dobre bude
@misha17ok moja mala velmi vysokú cez 300 si pamätám úplne zlta tmava tiez po týždni sme isli domov vela pit. Mliečka budit každé 3 hodiny kedze babatka uspava zltacka niekedy po 3 4hod.sme nevedeli zobudit tak cca mesiac bolo kym prestala byt zlta ano ku oknu som dava ju v kociku alebo postieľku som dala
Môj syn mal žlté telíčko niekoľko týždňov po príchode z pôrodnice. Je to normálne. Odíde to samo. Len treba dieťa slniť (nie na priamom slnku, samozrejme).
@zuzkaa1991 Dobrý deň, chcela by som sa Vás spýtať ako píšete na fóre že vaše bábätko malo vyše 300 hotnotu žltačky. V neskoršom veku nemalo problém so spánkom? Myslim tak okolo 9-10 mesiaca. Dobre vam spinkalo. Ďakujem
@vevericka847 obe deti veľmi vysoké hodnoty, museli byť hospitalizované a od narodenia žiaden problém so spánkom, nikdy
@vevericka847 noo to ma nenapadlo v tom case sme sa sťahovali do novostavby plus isli jej zuby takze sme bojovali velmi v tom čase ked spätne si pamätám.....ale viac menej stale bol cirkus so spánkom 😁😁niekedy menej niekedy viac ma 5.5r.a stale zvykne robit bordel 🤣
@misha17ok ahoj moje obe mali tej prvej to odchádzalo vyše mesiaca. Dr kázala dávať nahú k oknu na slniečko resp na denné svetlo a postupne sa to odburalo