Ahojte . Chcela by som sa poradiť . Mám skoro mesačného chlapčeka. Keďže som mala ťažký pôrod a musel byt hneď od začiatku na pozorovaní v inkubatore už od vtedy zaspinkáva s otvorenými ústočkami. Ale dýcha noštekom. Nemá niektorá mamička z vás s takým skúsenosť ? 😔 Upraví sa mu to odstupom času ? 😔 ďakujem 😊
moj chlap ma skoro 30 a inak ako s otvorenymi ustami nespi 😬 to je nejaky problem, ked miminka maju otvorene usta ? 🙂 aby som si to vedela odsledovat 🙂
Môj ma 2,5mesiaca a tiež niekedy spí s otvorenými ústami. Hlavne vtedy ich otvorí ak tvrdo spí a vypluje cumel. Tiež dýcha nosom.
Ja si myslim,ze je to uplne ok,moja to robila tiez v tomto veku a vobec ma nenapadlo,zeby to mal byt problem,teraz ma 13m a uz to nerobi...iba obcas,ked ma fakt tvrdy spanok,ze bola moc unavena...inak je to ok neboj 🙂hlavne nehladaj za vsetkym nieco lebo sa z toho zblaznis...ja som takto zo zaciatku diagnostikovala malej otras mozgu,astmu,nadchu,a nvm co este...chvalabohu som sa potom uvefomila a prestala si tak vsimat..lebo bohvie co by som jej este diagnostikovala..inak je uplne zdrava a ani raz chora nebola,tym chcem povedat,ze sleduj si dieta to je jasne 24h denne,ale neprehanat...
Ahoj inokedy to nemava? Pri zaspavani to mal aj moj syn cca do 3 mesiacov