Ahojte maminky,som 2 dni po porode v porodnici a muž aj staršia dcéra sú riadne chorí, soplia, kašlú,boli ich hrdlo, no poznáte to :(.. a keďže snáď o 2 dni nás pustia tak sa strašne bojím ze to chytí bábätko...mali ste niekto takú situáciu? Je šanca ze to nechytí? Muž samozrejme nebude spat pri nás no ale co z toho aj tak sa nedá izolovat v aute a tak :( ach prosím poradte alebo aspoň povzbudte,hrozne sa bojím :(
Bábätko má imunitu od teba, plus keď dojcis, tak by som sa až tak neobávala. Ono striktne sa oddeliť nedá, zase neodstahujes muža s dcérou preč 🙂.
Keď vás pustia až o dva dni, to už takí hrozne chori nebudú hádam ani oni doma.
@sumalee no nič....dieťa ak chodí do škôlky, tak ho nechaj aspom 3týždne doma aj po vyzdravení, nech ti nenosí choroby zo škôlky domov....tie detské vírusy sú strašne agresívne....muž nech sa dopuje chlebom s cibulou a teplým čajom, dcére Imunoglukan 2násobná dávka a vitamíny....von nech nechodí, je len doma.....ono za 2dni ok asi nebudú, ale hádam už budú zdravotne lepšie aby si nemusela skákať aj okolo nich....
Ďakujem vám všetkým, zatiaľ mlieko nemám takže to je tiež nafigu viem ze tým sa lepšie tvorí imunita, a 2 dní je málo no :(...snáď to zvládneme...dcéra chodí už do školy tak to už ju nemôžem nechať doma potom...ďakujeme
@veronikaszabova ty si uz porodila? gratulujem 😊
Mozes skusit predlzit si o den pobyt v porodnici 🫣
Mlieko sa ti rozbehne a doma trochu vyzdraveju
Nie je to ta istá situácia ale napríklad ja som chorá rodila.. ale že strašne, bola som na atb kašeľ ako tuberak ešte som sa modlila že ak do toho začnem rodiť tak to nedám.. no asi som si to privolala.. ale k veci malý odomna nič nedostal, v pôrodnici bol pri mne nonstop ešte som sa aj pozabudla a dala mu pusinku a našťastie nič 🙂
@zuzanka.zuzu dakujem 🙂
3.4 sa mala narodila
@sumalee nasa mala ma mesiac, ja uz som medzi tym mala anginu, mladsi syn nadchu a kasel, starsi crevna chripka - mala OK