Nosné mandle - vrátenie chrápania po 3 mesiacoch

monci234
10. júl 2023

Ahojte baby,
Synovi vyberali nosne mandle v Piestanoch Medicentre v narkoze v maji pred 3 mesiacmi.
Aj prepichovali uska lebo chrapal dychal len ustami a nepocul dobre.
Vsetko bolo v poriadku,prestal chrapat aj pocikavat.
V utorok zacal mat teploty z nicoho nic a po 4 dnoch zapchaty nos uz teraz teploty nema,ale zacala mu troska z nosteka krv a zasa zacal chrapat v noci a strasne tazko dycha uplne ako ked bol po operacii mandli par dni.
Stretli ste sa s tym niektora? Ideme akurat v piatok na kontrolu po 3 mesiacoch tak som zvedava.

monci234
autor
10. júl 2023

@monci234 a este som zabudla ze vzdy rano ma zahnisane oci zlepene

tatianka0000
10. júl 2023

@monci234 ahoj a nemá nejakú vyrozu ? Teraz je strašne veľa toho . Naša mala je teraz chorá , ma zapal priedušiek ale tiež nás dr posiela skontrolovať nosné mandle ku krčnej keď ma stále sople , len ja jej to vyberať dať určite nechcem. Koľko ma rokov prosím tvoj syn ? Naša mala šesť rokov v apríli

lyci
10. júl 2023

@monci234 no sak je asi chory. ked mu vybrali mandle, tak to neznamena, ze uz nikdy nebude chory. a ked ma aj zahnisane oci, tak treba aj lokalne antibiotika minimalne. treba ist k doktorke

sissy27
11. júl 2023

@monci234 no ochorel, treba s nim ist k lekarke. Ak ma zahnisane oci, tak tam bude nejaky infekt a zrejme treba aj atb. A necakala by som do piatku, na orl kontrolu by mal ist zdravy.