Ahojte veľmi by som bola vďačná za váš názor malý ma 4roky do kým nechodil do škôlky bol minimálne chorý jak začal chodiť tak to bolo hrozne týždeň škôlke mesiac doma potom 3dni v škôlke zase 2tyzdne doma a tak to išlo dookola doktorka nás objednala na imunologiu aj ho dali na reflux výsledky boli ze fantastické ze imunitu ma výbornú všetko v poriadku akurát že ma 5stupeň reflux čiže to je najhorší stav vravím jej ze malý sa mi nesťažuje na bolesti po jedle abo ze by zvracanie to tiež nebolo ani pálenie proste nič potom mi vysvetlila ze on je z mála deti u ktorých sa to objaví tak ze ma často sople a to je zase pravda on jak ochoreje tak len sopli dobre dala nám gastro sirup a ze mame ísť na krcne ci nemá aj mandlu zvacsenu lebo ze ten reflux je väčšinou z toho boli sme na krcnom tam nám povedali ze nieje veľmi zvacsena ale len trochu dobre išli sme zase tam kde mu robili testy na imunitu atď odporučila nám nakoniec výber mandli lebo ze to z toho ma ten reflux a ze neskor už mu nemusia zaberať lieky ako ochoreje ....ja stále váham ho dat na zákrok nakoľko on už má traumu z nemocníc hlavne lebo keď bol menší a ochorel bol problém s liekmi všetko mi hneď vyzvracal no proste trápenie čiže veľmi často bol v nemocnici nechcem aby sa mi zase trápil stále si myslím ze keď dorastie ze proste to prejde predsa keď ju nemá až tak zvacsenu vravím si na čo ísť od leta bol chorý raz od kedy berie ten sirup gastro vravím si ci mu to aj nepomáha keď už nieje tak chorý a viem ze reflux môže zmiznúť lebo u detí ze to je normálne
Moj syn ma roky stale stople , vecer /v noci stale reval ze soplik a davaj do nosa kvapky spreje mal aj zapaly ucha z toho. Rozmyslali smw nadtym mu dat vybrat nosnu mandlu ale nakoniec sme nedali a dobre sme urobili leno v 5 rokoch to preslo.
Moja, dcera toto iste mala večne sople reflux,laringytidy mala ísť na vyber nosnej mandle, ale nastalo covidove obdobie, vsetky zákroky sa odložili . Mňa napadlo, dať jej spraviť potravinové intolerancie a vyšiel kazein. Takže všetko jej to sposobovalo mlieko a vyrobky. Je, na anti mliečnrj diete a veĺké zlepšenie.
@anna777115 a prosím kde ste si vyžiadali na tu intoleranciu lebo ja viem len ze mu zle robia korene jedla ale ináč som si nevšimla nič
@nika123292270 Požiadala som pdietra o vyšetrenie z krvy na potrevinové intolerancie. Robili jej mlieko, lepok a laktozu. Vyšlo to mlieko a hraničná laktoza. Ona, mávala aj strašne silné zapchy a tvrdú stolicu. Normalne krv na papieri, keď sa utrela.
@anna777115 to mi je veľmi ľúto ale dobre ze ste na to prišli najhoršie je ze môj malý je strašne tvrdohlavý on dýcha len ústami od kedy stále bol chorý tak si na to nevykol a keď chcem aby dýchal nosom tak robí také scény ze si nevieme dat sním rady proste nie a hotovo a tak proste nevieme ci sa mu dýcha zle nosom alebo si už navykol dýchať ústami preto aj ma ísť vyberať
@nika123292270 je rozdiel reflux a reflux, vy máte 5ty stupeň …..