Prosím ešte síce neviem ale ak by bolo treba prosím ako to prebieha u dr. na klinike?Jedná sa o 4r dieťa boli ste niekto recenzie prosím
@viva13 ráno sme prišli a poobede šli domov. Tiež so 4r....najhoršie bolo pre mňa ako mamu, keď jej dali takú oblbovačku na lyžičke a potom ju brali dať jej kanylu do ruky. To vrieskala uplne, ja som to celé preplakala 😂 ale určite k tomu dopomohli aj moje tehu hormóny. Izby sú tam úplne pekné, v telke bežia rozprávky, čo sa mojej páčilo lebo doma bezne nemôže rozprávky stále pozerať. Hračky na izbe využila po prebudení. Keď jej vezmeš jedlo doma varené, tak sestričky v pohode zoberú zohriať, alebo do chladničky zatiaľ. Moja bola po prebudení tak hladná a tak hltala všetko, že som sa jej aj bála dať viac. Celý deň jedla a jedla, v živote som ju toľko nevidela zjesť. Sestry milé, chodili sa pýtať, dokonca mali starosti aj o mňa lebo som teda bola v riadnom rozpoložení 😅 a pred zákrokom sa ísť vycikať, som si ešte spomenula. Aj tak bude najťažšie tam ísť s dieťaťom na kontrolu, lebo moja len videla kam ideme a už sa hádzala o zem, že nepôjde.
Ja by som urcite isla radsej k dr Foldimu
@viva13 jaj, ja som myslela, že idete na hotové. Aspoň tak mi to pripadalo z otázky, že je isté, že treba vyberať....tak ak idete len na pozretie či treba či nie, tak to je pár sekundova záležitosť, pozrie mu do nosa a hotovo, budete ho držať na kolenách, keď sa posadíte. Ak treba vyberať, tak jedlo tam nedávajú, to je tam len na pár hodín a idete domov. Jedlo a pitie si donesiete, rovnako aj pyžamko čo bude mať, kým sa vyspí z narkozy. A prezuvky pre dieťa a pre Vás, v kt. Sa tam môžete pohybovať-teda na WC a späť na izbu. U tohoto dr som tuším neplatila nič, platí sa len u súkromných.
@domi1712 nám vyberal nosne mandle. Je velmi príjemný, maly bol uplne v pohode. Na jednodnovej chirurgii v sanate je príjemné prostredie ( platí sa 80 eur). Dieta si na operačku možeš zobrat sama, na rukách ti ho uspia rajským plynom ( žiadne inekcie ). Zákrok uplne v pohode, malý po zákroku nemal avbsolutne žiadne bolesti, prišli sme domov po 3 hodinách od zákroku , normáone fungoval, nadával som žiadne lieky na bolesť...
Proste za mna zdravotná starostlivost na urovni
Prosím ako to teraz funguje v ambulancii?máme sa na máj objednať na kontrolu
Ahojte mamičky. Tiez musim objednať dcérku na výber nosnej mandle. Máme 2,5 roka a mam dosť strach s toho ako to prebieha,malá sa hrozne bojí doktorou😔 tie ktoré mate skusenosti,odporucate Levice? Ktora klinika to prosím je? Aky tam je pristup? Dakujem❤
@viva13 ahoj, a koho v Leviciach odporucas?
@danielahamar v nadpise príspevku...
@viva13 len nie každý sa k nemu dostane,keď tam vola. Takže mi povedali, že mám pýtať presne jeho. Ale dakujem
Môj muž tam bol. Neviem síce ako deti, ale on odporúča, dr veľmi dobrý, aj cela klinika. Operovali tam aj viacero detičiek, ale to teda skúsenosť neviem. A dr chvália aj ostatní kolegovia pomimo jeho kliniky, že je skutočne odborník