ahojte. mate nejaky tip? doeta je zdrave nekasle cez den nema.sopel ale.v noci sa nudi zls.hroznym kaslom a trva to aj hodinu aj dve
co som uz skusila: stoptussin sirup. zodac kvapky. difuzer. nakrajana cibula.k hlave. mokry uterak na radiator. lyzicka.medu. mlieko. dokoran balkon a sediet a dychat chladny vzduch.
dvojty vankus nech lezi vyssie. prosim poradte ako sa vyhnutnocnym zachvatom kasla. dik
Zatekajuce sople ako nahle lahne tecu a tecu, pamycon na predpis zaberie za 2 dni a dieta v pohode
Zatekaju jej hlieny. Nam pomihol sinupret a fenistil. Ja osobne som si davala lyzicku medu alebo striekala do hrdla anginal sprej - upokojil hrdlo
A nemoze mat ten suchy zapal pluc, co vsade pisu ze su teraz virozy? Presne taketo prejavy - bez teplot, sopla, bolesti, len dlho pretrvavajuci suchy kasel.
Ak ten kašeľ neprechádza choďte radšej k dr, nech jej spraví výter a crp. Môj mal teraz nedávno skoro mesiac suchý kašeľ, nemal sople ani teplotu, len trochu zväčšené mandle a uzliny na krku, hrozne sa drhol hlavne na noc, viac kašľal ako spal, vyšiel mu z výteru z hrdla nejaký premnožený streptokok čo bežne býva v tele, ale mal ho masívne, pediatrička ho nechala trápiť, že telo si s tým musí poradiť samo -crp mu vyšlo 8, naštvaná krčná zas požadovala antibiotiká na preliečenie, tak mu ich naveľa pediatrička predpísala a konečne nekašle a vyspíme sa, kašľal tak že budil všetkých.
skus tussirex nocny kupit to mojej na nocny kasel pomaha...
To budú zadné sople. Moja to tiež aktuálne má, konečne sa tie sople troška púšťajú. Myslím, že zabrala kombinácia - zvlhčovač, difuzer, veľa tekutín a najmä Sinupret. Ale teda noci strašné. Mne včera potvrdili pľúcne chlamýdie. Ak to dcére neustane do 10 dní, tak pôjdem aj s nou na krv ale zatiaľ sa snažím myslieť pozitívne a verím, že to má zasa len niečo zo škôlky. Za mňa teda skus ten Sinupret.
dakujem vsetkym za tipy. idem vylupit lekaren zjavne...
vykupit 😅😅😅
@kristinathapova Osobne by som nešpekulovala a šla hneď k lekárovi, bud to vyberie pediater alebo vás pošle na orl.
Ak chceš skúsiť niečo doma, tak tu je postup.
@juliet86 nemoze mat reflux a z toho ten kasel?