Ahojte baby, poradte mi prosím niečo na vlhký dusivy kašeľ hlavne v noci, cez deň je syn celkom ok, beha po byte a nekasle, ma aj trochu zvýšenú teplotu, davam mu stoptusin kvapky, cevitko, nurofen na teplotu, na noc aj sinupret. Je ešte niečo čo by mu pomohlo? Kľudne aj domacke recepty nejaké. Von teraz nechodíme, je v teple, pije čaj a v hrudníku mu zatiaľ nechrapci. Ci myslíte že treba ísť k MUDr?
Stoptusin na vecer mozes, kasel tlmi, nedrazdi do vykasliacania. Ja davam aj fenistil.
Sinupret by som na noc nedavala, moze drazdit kedze rozpusta hlieny
Sinupret nie je na kasel ale na zadne hlieny viac menej mna zas stoptussin rozdrazdil aj moju malu bud dat sirup prospan ak ma aj hlieny alebo stopkasel sirup nam zabera ale pozor max do 15hod /16hod podat aby vecer nekaslal....cibulu na stvrtky rozrezem a dam na stolcek k posteli....a mojej som zacala davat dithiaden len neviem odkedy sa moze používať a jedine nam to zaberá 2 3dni na vecer dam a nekasle.....este ma napadlo fenistil kvapky nam lekarka vzdy odporuca aj ked su slabe ale aj to 3krat denne len davku nevjem podla vahy...