Nočný kašeľ 4-ročného dieťaťa

dominita
28. sep 2023

Ahojte mamičky, viete mi prosim poradiť, aký liek pomáhala vašim ratolestiam v noci spať pri kašli, zatekajucich soplikoch? Skúšali sme robitusin, tussical, stoptusin, ale vôbec žiadna zmena, žeby dieťa (4 roky) lepšie spalo 🤦‍♀️ ak poznáte nejaký voľnopredajný liek pri ktorom ste sa vyspali vy aj dieťa prosím poraďte 😉
Ďakujem za každu radu, skúsenosť...

zuzkaa1991
28. sep 2023

@dominita najneskôr do 16hod podat sirupy a kvapky na kasel
Ja som davala jeden dva dni na noc dithiaden nam len to pomohlo jasne cez den ak ma hlieny tak prospan sirup na vykaslavanie alebo od lekárky ventolin aj tyzden ste brali kvapky vzdy treba min 5 dni podavat jeden druh...v maji sme mali taky problém co nic nepomahalo malej 5r skoro mesiac dokonca ani dithiaden az tej ventolin nam zabral

zuzkaa1991
28. sep 2023

@dominita ešte ak ma záchvat kaslu otvoriť okno dokoran uz su chladne noci

fiafia
28. sep 2023

@dominita mojej dcére vymenované sirupy robili zle a drazdili ju na kašeľ 😊 teraz dávam vždy tussirex junior na oba druhy kašľa, aspekton alebo paxeladine na suchý kašeľ a mucosolvan na vlhký kasel

zorkahorka
28. sep 2023

Po 17.h by sa sirupy na vykadlusvanie nemali davat. Stoptusin by nemal vecer drazdit. Ja som davala esre fenistil

dominita
autor
29. sep 2023

@zorkahorka už sme prišli na to, co jej v noci dá spat, kúpila som tussirex nočný a krásna noc iba s minimum kašľa 😁 cez den dávam mucosolvan 🙂