Nočné pomočovanie 10+

marka20
31. máj 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti so sirupom Bambi Enurex od Joalis? Poprípade čo vam pomohlo? Skúšali ste niekto ten alarm? K lekárke sme chodili dosť dlho, pokiaľ mala dcerka lieky, bolo ok. Doktorka nás už vypísala, že zdravotne má všetko ok. Ale stále sa jej stane nehoda... O psychológovi nechce dcérka ani počuť, že čo sa s ním bude rozprávať 🫤. Poprípade ak by mal niekto doma minirin, ktorý by vedel posunúť, budem rada. My ešte máme ktorý sme ušetrili keď doktorka znižovala dávky, ale šanujeme, aby mala dcérka keď nespí doma...

marcellka32
31. máj 2024

Je to psychické, treba ísť k psychologicke

sejbipi
31. máj 2024

Ani by som sa jej nepýtala a smer psychológ/ psychiater

luciaruz
31. máj 2024

Okamžite k psychologovi! A názor 10 rocneho decka, ze tam nechce, je v tomto absolútne irelevantny. Ja mam toto sama odžité. Na milion percent je jej pomočovanie psychického pôvodu, za to Vam ručím.

ktochytavzite
31. máj 2024

@luciaruz ahoj a prosim ta akebo psych povodu?Co moze byt do od naprikld?Ja mam 5 r sa pocikva ale ma aj nosnu mandlu to moze byt tiez dovod ale psychika ?

luciaruz
31. máj 2024

@ktochytavzite u nas to boli rodinné vztahy matka otec, hadky... a že velmi škaredé.

sense
31. máj 2024

@ktochytavzite áno aj nosná mandľa môže byť problémom. Ale 5 rokov môže byť ze ešte dozreje... Ono v tomto veku to už môžeš riešiť aj s nefrologom. Moja dcéra mala na noc pliénku do 6 rokov. Do 8 rokov mávala ešte nehody... Ale teda u nás nasli co môže byt problém dodržiavali sme rezim. Plus teda aj fyzioterapia.

sense
31. máj 2024

@marka20 záleží co je príčinou nočného pocikavania. Alarm je vhodný len v prípade ak nemá dieťa problém s mechurom, panvobym dňom atd, nemá to psychosomatickehi pôvodu. Čiže alarm ti pomôže len ak je ako príčina príliš tvrdy spánok a zabráni len tomu aby sa dieťa kompletne počítalo. V podstate alarm reaguje na vlhkosť ze zachytí a spusti sa, dieťa sa prebudí, zvyšok zadrží a ide sa vycikat
Ak má po nefrologickeh stránke všetko v poriadku, určite by som ju k psychologovi vzala a nepýtala sa ci chce alebo nie, pretože dieťa nemusíat na vonok žiaden so oči byjuci problém ale vnútorný ktorý si ani ona sama nemusí ako problém pripustat