Nočne kŕče u 1 ročnej a prevrácanie očiek dozadu

sway18
30. okt 2011

Dobrý den mam takýto problém.Mám 1ročnú dcérku , doteraz sme nemali žiadny zdravotný problém ale už asi 2 mesiace sa nám v noci budí s takým silným plačom a neviem prísť na to čo jej je. Ja ju ešte stále kojím. Večer ju kludne uložím spinkať a ked sa zobudí na to že chce nakojit , chcem ju priložiť na prsník a ona strasne zacne plakat , začne sa tak vystierať ako keby mala kŕče , a vyklápa očka dozadu ako na odpadnutie a pritom zbledne zmodraju jej ustočká a končí to tým že sa pogrcká. Nevieme čo to je? Boli sme u lekárky robili nám aj stery, že či nemá parazity , lebo ked jej brali krv tak prisšli na to že má velmi vysoké eosinofily. Zo stolice vyšlo že parazity nemá.a teraz nás posielaju na alergo (že či nema alergiu na nejakú potravinu) a na infekčné že či nemá Toxokaru. Prosím vas ak ste sa s dačím takýmto stretli napíšte mi sem dakujem 🙂

anjelicek26
30. okt 2011

@sway18 - ked sa zacne odtlacat, tak ju nechaj, nenechaj to zajst takto daleko, ze bude revat, ze sa bude zadusat. Ak zacne revat a modraju jej ustocka, moze mat srdcovu vadu, to je prve, co by som riesila, potom ma napada epilepsia. Ako mohla lekarka prijst na taku blbost ako parazity ci alergia???? No mam dost. Najdi si novu pediatricku a zacni to urgentne riesit. To, ze doteraz neboli ziadne znamky zdravotnych problemov neznamena, ze sa nemoze jednat o nieco vazne.

sway18
autor
30. okt 2011

ale ona sa odtlačí a začne plakať ja ju vezmem na ruky a zečne sa vystierať. Na to že može mať parazity prišla tak že ma vysoke eozinofily a to jebud pri alergii alebo parazitoch ...

anjelicek26
30. okt 2011

@sway18 - lenze to jedno s druhym vobec nemusi suvisiet 🙄

nibiru
30. okt 2011

tiez by som si vyziadala tiez vysetrenie u neurologa ak ma krce sa cudujem ze ta k nemu neposlala hned.

bibap
30. okt 2011

@sway18 urcite by som to riesila ihned! toto nie je sranda