Mam 8r syna.Posledny rok sa mu stalo ze obcas mu sla krv z nosa ale bolo to kratke a rychlo sme to zastavill .Ale pred 3 tyzdnami mu sla v priebehu 5 dni 2x a to az 30min potom sa podarilo zastavit.Po 5 dnoch sme sli k lekarke kde mu zobrali krv a z vysledkou zisitli ze ma nizky pocet krvnych dosticiek hodnota cca 50 .Biele a cervene krvinky pod hranicou normy.Tak ho hospitalizovali.
Ma za sebou biopsiu kostnej drene a azda vsetky mozne vysetrenia.Ale vsetko ma v poriadku.Lekari nevedia co moze sposobovat ten ubytok dosticiek.Kazdy druhy den mu beru kontrolny odber.A teraz ma za sebou imunoglobulinovu liecbu z infuzie.Na druhy den (dnes) mu zobrali krv na kontrolu ale stale dosticky rovnako.Cakame dalej ci to pojde hore.(Vraj prekonal v minulosti ale to bolo uz davnejsi parvovirus)Nemate stym skusesnosti?Vraj je mozne ze bude treba zopakovat biopsiu kostnej drene kvoli nejakemu inemu vysetreniu.Dakujem
@tomas123456789b nie podvaha a ani anorexia nie je jeho problam ale dakujem za postreh.
@espiridion dobre, tak ale nejaky mineralny prvok chybat AJ pri normalnej vahe moze, a teda spravte testy na vsetky vitaminy a mineraly
no ona aj anorexia alebo chudokrvnosť či podváha negatívne vyplývajú na krvotvorbu v kostnej dreni, čiže určiť či nemá podváhu, a potom spraviť kompletnú biochémiu....
Inak proti krvácaniu nosa odporúčam ascorutín, posilnuje malé cievy v nose, takže menej praskajú.... a dať niečo na zrážanie, jesť vela vitamínu K - brokolica.