Baby nemáte niektorá skúsenosti s nízkym hemoglobínom u takých malých detí? Ja iba kojím a čítala som že železo sa cez mlieko aj tak k malému nedostane, tak skúste niečo poradiť. Dr. nám dá zajtra nejaké lieky. Neviete z čoho to môže byť?
Ďakujem baby, no ja som počas tehotenstva nemala problém so železom, tak neviem z čoho to malý má. A ešte k tomu má malý stále žltačku. No nejak sa na nás všetko lepí...Dúfam že sa mu to upraví.
čučoriekový sirupček je veľmi dobrý samozrejme nie hocijaký pre také bábätko.
@sekanka aku hodnotu ma presne? lebo niektore vysledky su pocitacom spracovane podla dospelaka a malinke deti maju ine hodnoty, pocitac nerozlisuje velmi vek. ak mate este zltacku, tak nizky hemoglobin je z toho, resp. zltacka je z rozbitych cervenych krviniek, tympadom ma aj nizky hemoglobin.
Ahojte aj nam prave vraveli ze mame hemoglobin 89...co nas caka?je to zle?berieme aj zelezo od narodenia.mala ma dva mesiace
Ahoj, my sme mali rovnaky problem a papali sme zelezo v kvakach spolu s vitaminom C a B. A po troch mesiacoch brali malemu krv na kontrolu a uz je OK. Tiez bol kojeny a zelezo som musela brat ja ja , pretoze aj ja som mala nizke hodnoty zeleza aj pocas tehotenastva aj pocas kojenia. A papala som vsetko , co mi odporucali, ale nepomohlo.