Nízky hemoglobín u 7 týždňového dieťaťa

sekanka
26. jan 2012

Baby nemáte niektorá skúsenosti s nízkym hemoglobínom u takých malých detí? Ja iba kojím a čítala som že železo sa cez mlieko aj tak k malému nedostane, tak skúste niečo poradiť. Dr. nám dá zajtra nejaké lieky. Neviete z čoho to môže byť?

lucysha
26. jan 2012

Ahoj, my sme mali rovnaky problem a papali sme zelezo v kvakach spolu s vitaminom C a B. A po troch mesiacoch brali malemu krv na kontrolu a uz je OK. Tiez bol kojeny a zelezo som musela brat ja ja , pretoze aj ja som mala nizke hodnoty zeleza aj pocas tehotenastva aj pocas kojenia. A papala som vsetko , co mi odporucali, ale nepomohlo.

danka.k
26. jan 2012

@sekanka ahoj. my sme mali takyto problem cca tiez v takom veku, ale moj ho mal az taky nizky ze musel na transfuziu, potom sme brali zelezo v kvapkach a teraz ma zelezo uz v poriadku. neje ani lieky.

sekanka
autor
26. jan 2012

Ďakujem baby, no ja som počas tehotenstva nemala problém so železom, tak neviem z čoho to malý má. A ešte k tomu má malý stále žltačku. No nejak sa na nás všetko lepí...Dúfam že sa mu to upraví.

jar89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jar89
5. máj 2012

čučoriekový sirupček je veľmi dobrý samozrejme nie hocijaký pre také bábätko.

latvia
5. máj 2012

@sekanka aku hodnotu ma presne? lebo niektore vysledky su pocitacom spracovane podla dospelaka a malinke deti maju ine hodnoty, pocitac nerozlisuje velmi vek. ak mate este zltacku, tak nizky hemoglobin je z toho, resp. zltacka je z rozbitych cervenych krviniek, tympadom ma aj nizky hemoglobin.

sekanka
autor
5. máj 2012

@jar89 zatiaľ berie lieky: kyselinu listovú, pyridoxín a železo, tak uvidíme či pomohlo
@latvia ja už ani neviem akú mal hodnotu, stále berie lieky a neviem kedy mu budú testy opakovať, tak som zvedavá či to pomohlo 🙂

majka0710
4. nov 2015

Ahojte aj nam prave vraveli ze mame hemoglobin 89...co nas caka?je to zle?berieme aj zelezo od narodenia.mala ma dva mesiace